FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - METALIST 0-2

L-au injectat cu sînge alb-roşu » Actorul Andy Garcia a urmărit din tribună meciul Dinamo - Metalist

Articol de - Publicat vineri, 24 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 24 august 2012 20:23

Actorul american Andy Garcia a fost prezent aseară pe Naţional Arena pentru a urmări meciul dintre Dinamo şi Metalist Harkov, scor 0-2, după ce a urmărit pe 11 august şi amicalul de gală Dinamo - Barcelona.

Garcia a fost invitat de acţionarul dinamovist Dragoş Săvulescu, alături de care a şi văzut execuţia roş-albilor. Actorul a fost impresionat de spectacolul din tribune, cei 20.000 de fani ai "cîinilor" încurajîndu-şi frenetic favoriţii, iar la peluză desfăşurîndu-se o coregrafie superbă înainte de fluierul de start.

Andy Garcia filmează în Capitală un film alături de Sharon Stone, "What about love".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
reddogsv
reddogsv  •  26 August 2012, 10:12

Probabil se iubeste in secret cu Savulescu! De ce naiba ii mai aduc pe astia la stadion? Ca sa ii faca de ras? Noroc ca americanul nu stie preea mul ,,soccer''!

tzii
tzii  •  25 August 2012, 00:41

daca nu era pro-ul sa promoveze meciul nu veneau atatia oameni la stadion. sa invete si astia de la antena cum se promoveaza un meci

val70
val70  •  24 August 2012, 23:09

Dupa meciul cu Barca, Andy Garcia o fi crezut ca si Dinamo o fi vreun monument de echipa... :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează