FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

L-au pus să aducă bani de acasă! » Zuluf a ajuns într-o situaţie dramatică la Dinamo

Zuluf a bifat 8 apariţii pentru Mioveni, sezonul trecut, reuşind să înscrie o dată
Zuluf a bifat 8 apariţii pentru Mioveni, sezonul trecut, reuşind să înscrie o dată

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 29 iunie 2012 19:58

Nicolae Zuluf nu mai vrea să joace în alb-roşu şi va trebui să aducă 5.000 de euro, atît cît a primit la semnătură, pentru a deveni liber de contract. În aceeaşi situaţie e şi Sorin Ispir.

În ianuarie, Nicolae Zuluf (24 de ani) şi Sorin Ispir (23 de ani) au semnat cu Dinamo contracte pe cîte cinci sezoane. Liberi de contract, cei doi au primit la semnătură cîte 5.000 de euro. După împrumutul la Mioveni, au fost înştiinţaţi că nu intră în planurile primei echipe, aşa că s-au supărat şi acum nu mai vor să audă de clubul din Ştefan cel Mare.

- Nicolae, tu şi Ispir nu v-aţi mai prezentat la antrenamentele echipei secunde. Ce s-a întîmplat?
- Ce să se întîmple? Dinamo îşi bate joc de noi, cît voi trăi nu vreau să mai aud de acest club. Sînt atît de dezamăgit de ce mi s-a întîmplat aici.

- Eşti foarte supărat, ce s-a întîmplat mai exact?
- Am revenit după împrumutul de la Mioveni şi ni s-a spus că eu şi Ispir vom merge în cantonament cu echipa mare. Apoi, fără nici o explicaţie, ne-au lăsat acasă. Nu e corect să nu primesc măcar o şansă. Bagă-mă, frate, un meci, două şi dacă sînt slab, dă-mă afară. Dar aşa...

- Acum ce urmează?
- Aveam ofertă să plec la Poli Iaşi, dar împrumut, ori eu nu vreau să rămîn legat, cum au păţit Păun, Crăciun şi alţii. Vreau să plec liber, să am continuitate la un club. Am vorbit cu şefii şi mi-au zis să le aduc înapoi banii pe care i-am încasat, 5.000 de euro, şi mă lasă liber.

- Regreţi că ai ales să joci în Ştefan cel Mare?
- Am făcut cea mai proastă alegere. Am avut atunci ofertă şi de la Viitorul Constanţa, dar am zis că Dinamo e echipă mare şi că am şanse să mă afirm. Dar nu s-a uitat nimeni la mine sau la Ispir, n-am primit nici măcar o şansă.

"Am văzut şi eu ce jucători sînt la Dinamo şi puteam juca lejer la echipa asta. Dacă scap liber de aici, voi fi cel mai fericit om de pe pămînt" (Nicolae Zuluf, mijlocaş Dinamo)

300.000 de euro este cota de piaţă a lui Nicolae Zuluf, conform site-ului specializat transfermarkt.de. Ispir este cotat la 250.000 de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
saviola2_8
saviola2_8  •  30 Iunie 2012, 18:30
Postat de kanye pe 30 Iunie 2012, 13:04

Tu ai tupeu sa vorbesti de trofee furate,nesimtitule?Nu ti-e rusine ma,sa vorbiti voi de trofee furate?Sper sa ajungem pe 8,fara ajutoare de la Chiajna,Brasov brichete si valize,unde intr-o tara normala acum jucati in judeteana!

tu ai deschis discutia cu triofee furate, eu am vb despre subiect, si despre ce a reltata zuluf, daca dai cu noroi iti raspund la fel:) cat despre staua de anul asta eu zic ca arata ok, oricum mult mai bine ca dinamo, e parerea mea, iar timpul va demonstra ce si cum, te intreb tu pe celoc crezi ca termina dinamo anul asta?:))

saviola2_8
saviola2_8  •  30 Iunie 2012, 18:28
Postat de spartandinamovist pe 30 Iunie 2012, 13:25

tu stai numai pe stirile dinamoviste ,nu poti sa ne scutesti de vizite ?dute pe articolele cu oitele tale ca sint p[line ca pojaru pe ste tot ..daca au luat atitea trofee furate spunene cum am reusit sa fom prima echipa romaneasca care a jucat prima semifinala de cupa campionilor acum liga campionilor tu iesti unul care intri mereu si jignesti suporterii dinamovisti ... in general toti cei puternici sint criticati de chibiti ca tine , dupa cite opserv dinamo are cele mai multe vizionari pe articolele lor ,interesul e mult mai mare decit articolele de tot risul gen, ce a facut achizitia machedona in duel cu dodel cel care cade in baie si se accidenteaqza ..hahaha ...te rog veziti de echipa t

stau unde vreau eu, ca de aai e democratie, te oftici? si nu neg performantele echipei dinamo, vorbeam de situatia atuala, daca ai urmari mai spartanus de tastatura discutia ai vedea doar ca eu n-am jingir, n-am zis nimic de trofee furate etc.Eu doar am raspuns la un comment provocator, tot ce am spus facea parte din articol si anume zululf si-a dat seama ca dinamo are un lot slab si ca ar fi putut sa joace dar nu i s-a dat sanse, eu asta am spus:) iar apoi discutia a degenerat.

reddogsv
reddogsv  •  30 Iunie 2012, 15:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nu conteaza cu ce ma ocup eu sau cu ce te ocupi tu sau altul! Eu vorbeam despre o situatie generala. Cauzele le stiu numai ei. Daca au de dat sau nu bani e treaba lor interna! Eu vorbeam ca ,,nume sonore'' ca Ispir si Zuluf mai pot veni oricand la Dinamo! Pe mine ca suporter al acestei echipe ma intereseaza sa vad ,,fotbalisti'' cu nume nu niste neica nimeni ca astia care fac pretentii! Nu e mare pierdere un Zuluf...asta am vrut sa spun!Cand confunzi o pastila cu un supozitor........

Vezi toate comentariile (38)
Comentează