FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

La capătul răbdării » Jucătorii de la Mediaş îşi cer salariile restante

Foto: gaz-metan-medias.ro
Foto: gaz-metan-medias.ro

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 martie 2013 21:35

Oficialii Mediaşului au dat asigurări că astăzi vor vira salariile pe luna decembrie, urmînd să mai aibă două luni de achitat.

Neplătiţi de mai bine de trei luni, jucătorii Mediaşului au ajuns la capătul răbdării. Mai mulţi fotbalişti şi-au depus deja memorii la Comisia pentru soluţionarea litigiilor în speranţa recuperării restanţelor financiare.

"Am înţeles că este vorba de buget, pînă se împarte pe ministere şi apoi pe societăţi. Ni s-a spus de o lună şi jumătate că se rezolvă cu banii, acum sînt promisiuni că se va rezolva ceva, măcar un salariu să se dea în cursul săptămînii viitoare", a afirmat tehnicianul Gheorghe Mulţescu.

Pe de altă parte, oficialii Gazului Metan au dat asigurări că vor plăti astăzi salariul pe luna decembrie, pentru a depune actele pentru dosarul de licenţiere.

"Au fost chestiuni birocratice care ne-au împiedicat să le putem vira jucătorilor măcar un salariu restant. În plus, am fost nevoiţi să achităm o sumă considerabilă la bugetul statului pentru dosarul de licenţiere şi toate aceste lucruri ne-au adus în situaţia asta. Vom plăti salariul pe decembrie, iar apoi am primit asigurări că vom reuşi să ne achităm şi de celelalte datorii faţă de jucători", a spus Ioan Horoba, preşedintele clubului medieşean.

"Peste tot la cluburile din Liga 1 sînt probleme financiare, inclusiv la Steaua. Dar asta e societatea românească şi fotbalul, în particular, nu putea fi ocolit" (Ioan Horoba, preşedinte Gaz Metan)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dr.love
dr.love  •  13 Martie 2013, 12:03
Postat de mediash pe 13 Martie 2013, 05:33

vai Horoba ce ne-am saturat de tine. Toata ziua ascult radio medias sa vad daca nu zice de tine ca ai fost un om bun si ca iti ceri iertare de la toti cunoscutii.

Bună asta !!!

mediash
mediash  •  13 Martie 2013, 05:33

vai Horoba ce ne-am saturat de tine. Toata ziua ascult radio medias sa vad daca nu zice de tine ca ai fost un om bun si ca iti ceri iertare de la toti cunoscutii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează