FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

La finală era plecat » Laurenţiu Reghecampf luase decizia de a pleca încă de acum o săptămînă

Articol de - Publicat joi, 29 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 28 mai 2014 21:46

Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de roş-albaştri în mod oficial marţi dimineaţă, dar antrenorul ştia încă dinaintea finalei din Cupa României că acela va fi ultimul său meci pe banca Stelei.

După ce rezilierea contractului a fost parafată, clubul din Ghencea i-a mulţumit pe site-ul oficial, dar din comunicatul postat se înţelege că decizia era luată încă de săptămîna trecută, deoarece în momentul în care a fost scris, partida cu Astra din ultimul act al Cupei României nu se disputase încă!

"După aproape doi ani de mandat, Laurenţiu Reghecampf a reuşit performanţe extraordinare pe banca roş-albaştrilor, timp în care a cucerit două titluri de campion, o Supercupă a României şi este foarte aproape de a cuceri Cupa României", s-a scris în comunicatul Stelei, apărut la 4 zile de cînd Astra cucerise trofeul la penaltyuri!

"Nu vreau să vorbesc acum de nici o ofertă, nici să confirm sau să neg existenţa ei. Dacă presa susţine că mă vrea Al-Hilal, probabil că aşa e. Voi avea o discuţie cu patronul şi apoi voi şti ce voi face" (Laurenţiu Reghecampf, după finala Cupei)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bivumu
bivumu  •  29 Mai 2014, 09:32

Ieri am auzit-o pe nevasta-sa spunand care este valoarea contractului semnat . Nici 5 milioane de euro,nici 6 mil de dolari... 8 mil de euro !! Pai la banii astia, as pleca taras pana acolo ! :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează