FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-1

La finalul a 5 ore de dezbateri, "Disciplina" a anunţat pedepsele după Rapid - Steaua » Giuleşti - 6 etape, MM - 5 luni!

Articol de , - Publicat miercuri, 17 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 16 aprilie 2013 23:13

Cei cinci membri ai Comisiei de Disciplină au avut nevoie de mai bine de cinci ceasuri pentru a lua o decizie în privinţa scandalului de la Rapid - Steaua 1-1, vreme în care au analizat raportul observatorului Claudiu Popa şi cel al arbitrului Sebastian Colţescu, precum şi depoziţiile mai multor martori.

Concluzia? Clubul din Grant şi managerul Stelei au fost cei mai aspru pedepsiţi. Astfel, Rapid va juca următoarele şase partide de acasă fără spectatori, urmînd să achite şi o amendă de 700 de milioane de lei vechi! Comisia a venit cu propunerea ca trupa lui Rada să joace respectivele meciuri cu oameni în tribune, dar la o distanţă de minimum 150 de kilometri de Bucureşti, variantă refuzată de alb-vişinii.

La rîndul său, Mihai Stoica trebuie să plătească o penalitate de 100 de milioane de lei şi nu va mai sta pe banca roş-albaştrilor pînă în luna septembrie! "E aberant, n-am provocat pe nimeni! În schimb, suspendarea Rapidului mi se pare mică, trebuia să se dea o lecţie", a declarat MM, care a anunţat că va face recurs, la fel ca şi oficialii giuleşteni.


3,2 milioane de lei e amenda pe care trebuie s-o plătească Rada, Perjă, Reghecampf şi Ianuli. Team-managerul Rapidului a fost şi suspendat o lună

"E posibil să nu mai merg niciodată în Giuleşti, dar nu promit! Dacă ăsta e mersul meu, mai săltat, ce vină am?!"
Mihai Stoica, manager Steaua

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (45)
mcbadea
mcbadea  •  17 Aprilie 2013, 16:02
Postat de ciclopul pe 17 Aprilie 2013, 11:08

ce va mai fe grija de MM , nici sa dormiti nu mai puteti . voi va agitati si pe el nici in pix nu-l doare de vaicarelile voastre . BRAVO MM, SFIDEAZA PROSTIMEA IN CONTINUARE !!!!!!!

Sfindeaza prostia cu prostia...bravo ret-ard_ule

bambilici_
bambilici_  •  17 Aprilie 2013, 14:34

Oficialii stelisti sanctionati au de platit cate 360 lei, mai putin Mache - cel care va decarta 720 lei, adica va da cu doua maini. Se conoaste la toate comisiile ambidextria lui. :)))

jammer88
jammer88  •  17 Aprilie 2013, 11:29
Postat de ciclopul pe 17 Aprilie 2013, 11:08

ce va mai fe grija de MM , nici sa dormiti nu mai puteti . voi va agitati si pe el nici in pix nu-l doare de vaicarelile voastre . BRAVO MM, SFIDEAZA PROSTIMEA IN CONTINUARE !!!!!!!

Sa o sfideze nu e nicio problema. Aroganta e apanajul oamenilor nesiguri prietene. SI crede-ma, MM e in cea mai nesigura postura acum. Gandeste-te ca in Dosarul Transferurilor trebuie sa existe un cap care sa cada. Un fish mai exact. Dintre toate numele de acolo, cine crezi ca e fish-ul? Posibil sa nu cada niciun cap, dar MM cu siguranta nu se afla in postura unui om linistit si superior "p u limii". Asa ca nu te mai umfla in pene cu pseudoaroganta lui MM.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează