FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

La foc automat » Steaua are programate 10 meciuri în luna iulie!

Articol de , - Publicat vineri, 27 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 26 iunie 2014 21:40

În luna iulie, roş-albaştrii au programate 10 partide, din care 6 oficiale, în condiţiile în care una singură este în Liga 1


Costel Gâlcă lucrează de zor la noul sistem al Stelei, 4-3-3, dar nu are mult timp la dispoziţie, mai ales că acesta nu pare să funcţioneze, după ce roş-albaştrii au pierdut 1-2, cu Chiasso, şi 2-5, cu FC Lugano, două formaţii din liga secundă elveţiană.

Pentru cel de-al doilea stagiu de pregătire, programat în Anglia în perioada 29 iunie - 8 iulie, steliştii au programate 4 meciuri amicale, singurele în care Gâlcă îşi mai permite să experimenteze. Primul joc oficial al Stelei se va disputa pe 11 iulie, Supercupa României cu Astra.

Apoi, urmează "dubla" cu norvegienii de la Stromsgodset, iar între cele două manşe mai e şi meciul din "optimile" Cupei Ligii. Astfel, deşi campionatul începe la finalul lunii iulie, în ziua primei etape, stelişti vor avea deja 4 meciuri oficiale în picioare. În cazul în care îi elimină pe norvegieni, pe 30 iulie, Steaua va mai disputa şi prima manşă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. În aceste condiţii, Gâlcă şi compania vor avea 10 jocuri în 30 de zile, adică, în medie, un meci la 3 zile.

Programul Stelei în luna iulie
1 iulie Ludogoreţ (Bulgaria) amical
3 iulie Anderlecht (Belgia) amical
5 iulie Oldham (Anglia) amical
7 iulie AEL Limassol (Cipru) amical
11 iulie Astra Supercupă
16 iulie Stromsgodset (Norvegia) turul 2 preliminar al Ligii Campionilor
19 iulie Adversar necunoscut Cupa Ligii
23 iulie Stromsgodset (Norvegia) turul 2 preliminar al Ligii Campionilor
27 iulie Adversar necunoscut Liga 1
30 iulie Adversar necunoscut turul 3 preliminar al Ligii Campionilor


"La antrenamente, jucătorii au recepţionat bine noul sistem de joc, dar e limpede că mai avem nevoie de timp pentru a pune la punct relaţiile de joc. Sper ca în al doilea cantonament să începem să cîştigăm şi noi"
Costel Gâlcă, antrenor Steaua

"Calificare pe muchie de cuţit"
Selecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă, a vorbit la DolceSport despre meciurile pe care Steaua le va juca în preliminariile Ligii cu Stromsgodset: "Norvegienii nu sînt adversari de neglijat. Steaua nu a căzut deloc bine. Va fi o calificare pe muchie de cuţit. Să zicem că e un plus pentru Steaua, care are mai multă experienţă, e un club titrat şi are şi cîţiva jucători de valoare peste norvegieni. Nu sînt deloc meciuri uşoare pentru că nici noi nu mai avem echipe cum aveam odată. În plus, e destul de dificil pentru Gâlcă, care vine după Reghecampf".

"Becali nu mi-a dat banii!"
Daniel Georgievski se plînge că nu şi-a primi toţi banii din prima de calificare a echipei în grupele Ligii Campionilor: "Nu mi-am încasat toată prima pentru calificarea în Ligă, ci doar o parte. Într-o săptămînă îmi expiră contractul şi pînă atunci aştept un răspuns. Nu am vorbit cu avocaţii, nu mă voi duce la FIFA. Ce aştept eu nu este trecut în contract, este o înţelegere verbală între jucători şi Gigi Becali. Nu şi-au respectat promisiunile faţă de mine, ceea ce arată o lipsă de respect la adresa mea. Am dat totul pentru Steaua, dar nu sînt tratat cum trebuie. Nu ştiu de ce mi se întîmplă asta".

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (9)
soviet.assault2
soviet.assault2  •  29 Iunie 2014, 04:21
Postat de tbone pe 27 Iunie 2014, 12:11

articol scris de un duo teribil anti-stelist, dati click pe numele marilor (la propriu) jurnalisti, sa vedeti mutrele celor care abereaza ineptii despre Steaua pe acest forum de rahat...hai baietiii hai cu shaormeleeee as vrea sa vad o lupta sumo intre cei doi obezi =)) ps: unu din ei are poze pe facebook cu fularu lu dinam9 la gat, de unde si articolele cu tenta negativa despre Steaua...

sa ne pisshamm pe stelehoatza, blatista pooly

andrei.f
andrei.f  •  27 Iunie 2014, 21:17

Gâlcă, cere să-ţi fie aduşi jucători de valoare. Cu Matei, Răduţ, Toşca, Iancu, nu luăm noi campionatul !

ainraymon
ainraymon  •  27 Iunie 2014, 19:52
Postat de tbone pe 27 Iunie 2014, 12:11

articol scris de un duo teribil anti-stelist, dati click pe numele marilor (la propriu) jurnalisti, sa vedeti mutrele celor care abereaza ineptii despre Steaua pe acest forum de rahat...hai baietiii hai cu shaormeleeee as vrea sa vad o lupta sumo intre cei doi obezi =)) ps: unu din ei are poze pe facebook cu fularu lu dinam9 la gat, de unde si articolele cu tenta negativa despre Steaua...

Chiar ca au maoce de idioti, de avortoni... Daca au ajuns astia jurnalisti de sport inseamna ca sintem o natie de ratati... Cred ca asyoa ling blide pe la hostelurile lui negoitza poponitza!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează