FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL PISTOLARUL

La tribunal!

Articol de - Publicat marti, 04 martie 2008 00:00

Ionuţ Popa îl dă în judecată pe cel care l-ar fi ameninţat cu pistolul la Buzău

La 24 de ore de la meciul de la Buzău (1-1), Ionuţ Popa era încă şocat, după ce un individ a pătruns pe gazon şi l-a ameninţat cu un pistol! "Mi se ridică părul pe mine cînd mă gîndesc ce s-a întîmplat. Am antrenat şi la judeţ şi n-am păţit ca un om să intre cu pistolul pe teren!", a mărturisit tehnicianul Iaşiului. Acesta aşteaptă sancţiuni drastice pentru agresorul său: "Dacă nu se iau măsuri, înseamnă că sîntem în Ţara lui Foaie Verde. Voi consulta un avocat pentru a-l da în judecată fiindcă m-a ameninţat cu moartea. Nu ştiu dacă voi mai continua în fotbal".

Imediat după incident, jandarmii l-au identificat pe cel care a pătruns pe gazon în persoana lui Voicilă Vasile Valentin (foto, stinga), de 30 de ani. Conform Legii Dragomir, acesta a fost amendat cu1.000 de lei şi i-a fost interzis accesul pe stadioane pentru doi ani. La controlul corporal, oamenii de ordine nu au găsit nici o armă asupra sa, el nefigurînd nici în baza de date a Poliţiei Buzău ca deţinător legal de arme. Voicilă a negat că ar fi avut o armă asupra sa: "M-am enervat întrucît am fost udat cu apă de Cristea şi asta îi arătam. Nici vorbă de pistol".

Un nou caz la Tîrgovişte
Fotbaliştii divizionarei secunde FCM Tîrgovişte au fost şi ei ameninţaţi ieri cu pistolul, într-o sală de forţă din oraş. "Pistolarul" a fost chiar patronul stabilimentului, care s-a arătat deranjat că jucătorii lui Ţermure fac gălăgie, evacuîndu-i din sală sub ameninţarea a două pistoale! "Am trăit clipe de coşmar, chiar ne-am temut pentru viaţa noastră. Parcă eram în filme cu gangsteri", au declarat şocaţi fotbaliştii. (Costin Mihai)

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (37)
 •  04 Martie 2008, 19:00

....moldovean cu limba lata ... ochi bolditi.... P u l a sculata....buzoian cu barba sura.....repede ia p u l a - n gura.....Fortza PoLiTeHnIcA! ;)

 •  04 Martie 2008, 16:39

bai ddsutu, cand m.matii a fost buzaul in moldova? idiotule, mai uita-te si u pe un manual de georafie de clasa a treia, ca aRE POZE, PE CELE DE GIMNAZIU PRESUPUN CA NU LE INTELEGI, si vezi cand vreodata afost buzaul inclus in moldova

 •  04 Martie 2008, 15:14

Puneti h t t p in fata,astia de la gsp cenzureaza.Sa vedeti si voi civilizatia din Buzau.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează