FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA, LUNI, ORA 20:00, DIGISPORT

Lăcătuş: "Indiferent de trecutul meu, vreau să cîştig"

Articol de - Publicat duminica, 09 mai 2010 00:00

Antrenorul Marius Lăcătuş vrea o victorie împotriva echipei cu care a scris istorie ca jucător şi pe care a antrenat-o. "Este un meci foarte important pentru îndeplinirea obiectivului, dar nu va fi uşor. Chiar dacă toţi cred că Steaua este slabă, acolo are un grup unit care este obişnuit cu astfel de partide. Trebuie să abordăm meciul cu încredere şi cu ambiţie, eu vreau că scot maximum indiferent de trecutul meu", a spus "Fiara".

Tehnicianul galben-verzilor nu se teme de demitere în cazul unui eşec împotriva Stelei. "Nu sînt bătut în cuie şi nu stau o viaţă aici. Nu ştiu de unde această presiune fiindcă este o muncă a colectivului. Dacă patronul decide, nu e nici o problemă. Viaţa merge înainte", a spus Lăcătuş.

Pentru meciul cu Steaua, Lăcătuş nu se poate baza pe Costly, accidentat, şi pe Wesley, suspendat, în timp ce Lucian Sînmărtean nu este refăcut complet. Rămăne de văzut dacă jucătorii care îi vor înlocui pe cei trei se vor ridica la acelaşi nivel. Depinde numai de ei. Să nu ţinem cont de absenţe, iar în teren să dăm totul pentru a obţine maximum de fiecare dată”, a completat Lăcătuş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
suhy
suhy  •  09 Mai 2010, 18:54
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Stii de ce???Meciul cu Steaua e un meci mai usor decat cel urmator cu Otelul...

 •  09 Mai 2010, 18:51

lacatus tot timpul cauta scuze , zice ca are multe absente , este 0 barat ca antrenor si la fel ca si caracter , iar ca jucator a rupt si a nenorocit destui jucatori ! Sunt suporter al vasluiului dar imi pare rau ca avem echipa , avem patron dar nu avem antrenor ! Cind o sa avem antrenor o sa avem si rezultate bune si in primul rind constante nu ca acum , batem in deplasare si luam bataie acasa etc ! Nu stiu daca ar trebui sa stea pe banca la FINALA , sa nu ne para rau .

 •  09 Mai 2010, 18:09

Steaua e in stare sa castige la Vaslui????Aiurea.Nici daca le da aia meciul nu sunt in stare sa bage mingea in plasa.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează