FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - STEAUA 0-1

Lăcătuş: "Mă bat la titlu pînă la sfîrşit", Răducan: "Jocul nu ne mulţumeşte" » Poate spera Steaua la titlu după evoluţiile recente?

cristi tanase
cristi tanase

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a spus la finalul partidei de la Tg. Mureş că se va lupta pînă la finalul campionatului pentru titlu.

 

"Eu le cer jucătorilor să creadă în posibilităţile lor. Noi luptăm pînă la final pentru titlu. Nici o secundă nu am spus că renunţăm la luptă. Atîta timp cît putem spera, tragem la campionat", a spus Lăcătuş la finalul partidei.

În ciuda victoriei, jocul Stelei a fost criticat de conducătorii din Ghencea, cel mai vehement fiind Helmut Duckadam. "Nu îmi pot explica de ce nu am putut marca cu doi oameni în plus pe teren. A fost neputinţă din partea noastră". De aceeaşi părere a fost şi Narcis Răducan: "Era esenţial să învingem, dar jocul echipe nu ne mulţumeşte".

Crezi că Steaua poate lupta pentru titlu de campioană?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
cornelflore
cornelflore  •  23 Noiembrie 2010, 19:04

SE POATE DACA JIJI CU MM FOLOSESC PUNGILE SI DIPLOMATELE CU FIRFIREI SAU MAI SANT CATIVA ARBITRI PRO STEAUA ,SUMA O STIE JIJI 20 000 EURO CEI DE MARGINE SI 100 OOO CENTRALI SI TE AJUTA SI LA CONTRACANDIDATE ,CHIAR EL A SPUS SUMA !!!DE UNDE O STIA ?????CRED CA VA DATI SEAMA !!!!!

vvv1916
vvv1916  •  22 Noiembrie 2010, 06:07

Cititi Jurnalul de Fotbal pentru opinii sincere si necenzurate despre fotbalul romanesc si international sau despre sport in general. Nu suntem un tabloid, nu promovam scandaluri intre presedinti analfabeti sau cancanuri cu bombe sexy rasuflate. Nu tinem de nici un trust, nu promovam interesele nimanui. Fotbal in stare pura. Mii de cititori ne-au descoperit deja, si continua sa ne urmareasca in fiecare zi. Cautati Jurnalul de Fotbal pe net, nu dam adrese aici, nu e frumos.

luciann
luciann  •  21 Noiembrie 2010, 19:38

Te bati la titlul de cel mai prost antrenor din istoria Stelei ! Nu ti-a ajuns doua mandate, ai venit si a treia oara sa ne faci praf !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează