FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FARUL, AZI, 20:45, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Lăcătuş şi-a reafirmat poziţia în faţa jucătorilor: "NU PLEC indiferent de rezultate!"

Articol de - Publicat vineri, 10 aprilie 2009 00:00

Lăcătuş i-a anunţat pe jucători în vestiar că orice se va întîmpla în ultimele 11 etape, nu va renunţa pînă la finalul sezonului

Fără rezultate în 2009. Departe de primele două locuri în clasament, obiectivul fixat de conducere în momentul reinstalării lui. Constestat vehement de suporteri după înfrîngerea de la Tg. Jiu. Aflat în cea mai grea situaţie de cînd a devenit antrenorul Stelei, octombrie 2007, Lăcătuş le-a vorbit jucătorilor săi în vestiar despre viitor.
"Fiara" ceartă fanii  (video)

"Nu vă las la greu!"

"Nu voi pleca. Ţin să vă spun acest lucru pentru a şti că nu vă las la greu. Nu sînt un laş, nu plec şi vom încerca împreună să urcăm în clasament. Indiferent ce se întîmplă pînă la finalul sezonului, nu-mi voi da demisia, să fie clar!", le-a zis răspicat "Fiara" elevilor săi înainte de jocul cu Farul, de diseară.

"Demisionez doar dacă mi se cere"

În schimb, Lăcătuş a comentat şi o situaţie ipotetică, aceea în care şefii Stelei vor dori să se despartă de el înainte de finalul returului. "Există un patron şi o conducere. Dacă ei vor analiza şi vor lua o decizie în ceea ce mă priveşte, atunci o voi accepta", a spus tehnicianul, care a dat de înţeles că va renunţa la Steaua dacă trioul Becali - Teia Sponte - Argăseală îi va cere.
Fanii vor capul lui Lăcătuş  (video)

A renunţat după 3-5 cu Lyon
Precedenta dată cînd "Fiara" a decis să se despartă de Steaua a fost în octombrie 2008, cu doar 6 zile înainte să împlinească un an de stat pe banca echipei sale de suflet. La 10 ore distanţă de înfrîngerea 3-5 cu Lyon, din grupele Champions League, Lăcătuş a decis să plece, însă nu înfrîngerea l-a împins să facă acest gest, ci acuzele violente ale lui Becali: "Îl las pe Lăcătuş să moară pe mîna lui! Nici Hagi n-ar fi pierdut meciul dacă avea 2-0 cu Lyon, dar Marius a mîncat bătaie".

70 la sută din punctele pierdute de Steaua în actualul sezon, adică 22 din 32, au fost irosite cu Lăcătuş pe bancă. Restul au fost risipite de Pedrazzini (2 puncte ) şi Dorinel Munteanu (8)

Contraperformanţe ale lui Lăcătuş din acest sezon
1. A ajuns pe locul 8 cu 11 etape înainte de final
2. A fost eliminat din prima fază a Cupei României în care a intrat şi Steaua, "16-imile" competiţiei, 0-2 cu divizionara B, Sportul.
3. Toate înfrîngerile Stelei din actualul campionat, 0-1 cu Vaslui, 0-2 cu Oţelul, 0-1 cu Braşov şi 0-2 cu Pandurii, au fost cu el pe bancă.
4. Steaua e singura echipă din primele 8 care n-a reuşit să bată nici una dintre ultimele două clasate, Otopeni şi Buzău, grupări deja retrogradate.
5. Echipa a marcat în 23 de etape doat 29 de goluri, cu două mai puţin decît o echipă de pluton ca FC Argeş şi cu 5 mai mult decît o formaţie aflată pe loc retrogradabil, Gaz Metan Mediaş.

Performanţele din acest sezon ale lui Lăcătuş
1. A calificat echipa în grupele Champions League, după 2-2 şi 1-0 cu Galatasaray în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.
2. A acumulat singurul punct al Stelei din grupele Ligii, în meciul cu Fiorentina - Steaua 0-0.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (69)
 •  10 Aprilie 2009, 23:16

nici piti nu lasa de buna voie cashcavalul! adevarul este ca farul a jucat frumos, iar jucatorii stelisti sunt de duzina. strainii nu justifica tehnic cu nimic investitia. poate sunt doar obligatii ale patronului fata de altii.

 •  10 Aprilie 2009, 16:59

URMATORUL MECI POATE FI VIZIONAT DE SUPORTERII FARISTI SI STELISTI NUMAI SUB SUPRAVEGHEREA SI ACORDULUI D.N.A. DEOARECE CONTIN IMAGINI FRAUDULOASE CARE POT CONSTITUI DOVEZI IN CAZUL DE CORUPTIE DINTRE FC FARUL CONSTANTA SI FC STEAUA BUCURESTI !!! ROG PE ACEASTA CALE CA ORICE SUPORTER FARIST SAU STELIST CARE MERGE LA MECI SA NE CONTACTEZE ORICE ABATERE FRAUDULOASA LA NUMARUL DE TELEFON 021/312.14.97

 •  10 Aprilie 2009, 15:47

IN VARA TRAGE GIGI LINIE SI DECIDE.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează
Close