FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lăcătuş: "Urmează un examen de maturitate"

Articol de - Publicat vineri, 30 aprilie 2010 00:00

Marius Lăcătuş susţine că Vasluiul îşi dă examenul de maturitate în cele cinci meciuri care au mai rămas de disputat din actualul sezon. Tehnicianul vasluienilor speră ca echipa sa să-l treacă fără probleme, astfel încăt să încheie campionatul pe podium.

“Trebuie tratate foarte serios aceste jocuri. Mai sînt trei săptămîni şi un pic, perioadă în care important e să ne concentrăm şi să obţinem totul de la aceste meciuri. Nu contează că jucăm cu CFR Cluj, Steaua, Oţelul sau Dinamo! Toate partidele sînt la fel de grele. Important e să crezi în şansele tale”, a spus Lăcătuş.

Tehnicianul se bucură la echipă de o atmosferă propice pentru performanţă, iar o parte din jucătorii accidentaţi revin în pregătiri. “Jucătorii accidentaţi au început să revină în antrenamente. Doar Cînu şi Buhuş rămăn incerţi. De la Gerlem şi Temwanjera ne-am luat gîndul pentru acest sezon”, a completat “Fiara”. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  01 Mai 2010, 13:38

Forza Vaslui! Fiti tari!

suhy
suhy  •  01 Mai 2010, 09:21
Postat de dragosh89 pe 30 Aprilie 2010, 19:04

se simte lipsa lui Gerlem.....

o va acoperi MILI!!!

dragosh89
dragosh89  •  30 Aprilie 2010, 19:04

se simte lipsa lui Gerlem.....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează