FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lăcătuş: "Vreau să joc finala Cupei, ar fi un moment important al carierei mele"

Articol de - Publicat luni, 12 aprilie 2010 00:00

Antrenorul Marius Lăcătuş susţine că va fi destul de greu echipei sale în returul din semifinala Cupei României cu FC Braşov. “Cine se gîndeşte că e uşor să refaci această diferenţă, greşeşte. Important e să luăm ce a fost bun de la meciul cu Urziceni, să avem o altă atitudine, mult mai serioasă, pentru a nu mai avea acea secundă fatidică. Cu seriozitate, ambiţie şi dăruire, putem întoarce rezultatul şi să mergem mai departe”, a spus Lăcătuş.

Tehnicianul a precizat că echipa sa a trecut destul de bine peste semieşecul cu Unirea Urziceni, scor 1-1, din etapa trecută de campionat.  “Există acumulată o stare de oboseală fizică, dar şi psihică. Nu sîntem învăţaţi cu ritmul actual de joc, însă am vorbit cu băieţii şi am speranţa că vor avea o cu totul altă atitudine joi. I-am observat că sînt dornici de performanţă şi sper să se vadă acest lucru şi pe teren”, a subliniat tehnicianul Vasluiului.

 Întrebat cu cine ar dori să joace în finala Cupei României, Lăcătuş a răspuns: “Vreau să se califice Vaslui. În rest, nu contează cu cine vom juca. Ar fi un moment important al carierei mele de antrenor”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  12 Aprilie 2010, 19:46

acuma sa te vad ca tot spui ca este timp sa ajugem SA LUAM CUPA HAI VASLUI-succes

Vezi toate comentariile (1)
Comentează