FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Lacrimi pe scările tribunalului » Copos a plîns în hohote la aflarea veştii din Dosarul Transferurilor

Articol de - Publicat luni, 20 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 20 mai 2013 14:25

George Copos i-a surprins pe cei prezenţi la tribunal cu reacţia sa în momentul în care a aflat că Dosarul Transferurilor se va rejudeca la Curtea de Apel.

Foarte emoţional, patronul Rapidului a ieşit pentru a evita privirile celor prezenţi. În momentul în care a fost întrebat dacă va merge la nunta fiicei sale, Alexandra, în SUA, a izbucnit în plîns. Oamenii care au trecut pe lîngă afacerist i-au oferit şerveţele şi Copos a avut nevoie de cîteva clipe pentru a-şi reveni.

După cîteva minute, cu o voce gîtuită, patronul Rapidului a declarat: "Sîntem hăituiţi, asta este viaţa, îmi duc această soartă".

Copos a fost azi prezent la Tribunal, acolo unde s-a judecat Dosarul Loteria, în care este acuzat. Decizia în acest caz a fost amînată pentru 14 iunie.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
helioglobalus
helioglobalus  •  20 Mai 2013, 22:46

are dreptate să plângă, la cât l-au mâncat avocaţii, la câtă şpagă a dat la judecători, la cât a cotizat la procurorul şef BĂSEL, e pe minus şi acum o ia de la capăt, să vezi că zgârciobul o să se predea singur!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  20 Mai 2013, 19:19

Cât teatru. Oricum la pușcărie o vor duce mai bine decât milioane de romțâni cinstiți în libertate. Ar fi meritat o pedeapsă mult mai mare. Asta e una morală doar. Vor ieși după un an pentru bună purtare și vor putea să fure din nou.

fenomeno89
fenomeno89  •  20 Mai 2013, 19:03
Postat de tonciumarin pe 20 Mai 2013, 18:40

O tempora,o mores... Era o vreme cand il comparam cu Berlusconi,iar pe Alexandra (casa de piatra ! ) cu Barbara Berlusconi si acum il URAM din tot sufletul nostru pentru ca si-a batut joc de RAPID ,de istoria noastra ALB-VISHINIE ! Nimanui nu-i dorim sa ajunga in pushcarie dar se pare ca exista o limita in toate !

gresesti...eu ii doresc sa putrezeasca la puscarie...e o pedeapsa prea mica pentru ce a facut cu Rapidul

Vezi toate comentariile (51)
Comentează