FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 1-0

Latovlevici critică jocul defensiv al giuleştenilor: "Rapid? O ruşine ce a jucat!"

Steliştii au sărbătorit intens victoria cu Rapid.
Steliştii au sărbătorit intens victoria cu Rapid.

Articol de - Publicat marti, 25 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 25 septembrie 2012 00:26

Iasmin Latovlevici spune că victoria e mai mult decît meritată şi susţine că va fi greu pentru Steaua să se menţină pe primul loc.

- Iasmin, mai sperai să cîştigaţi?
- Sincer? Nu, chiar nu mai speram deloc că puteam cîştiga. Totuşi, ar fi fost foarte, foarte nedrept să nu înscriem la cîte ocazii am ratat şi mai ales la cum am jucat.

- Rapid cum ţi s-a părut?
- Hm, au avut doar două ocazii tot meciul. Aşa ceva e cam ruşinos. Am fost sută la sută peste ei, i-am dominat, am presat şi pînă la urmă am marcat.

- E şi un pic norocoasă victoria avînd în vedere că a venit chiar la ultima fază?
- Aşa e în fotbal, mai cîştigi şi în ultimul minut. E bine că am bătut, că Steaua nu mai cîştigase acasă cu Rapid de 10 ani. Nu am luat-o ca o superstiţie, nu a fost ţelul nostru să cîştigăm după atîţia ani, ci doar să-i batem.

- E greu să vă menţineţi pe primul loc?
- Sîntem o echipă puternică, dar vă spun ceva. A fost uşor să ajungem în fruntea clasamentului, dar e foarte greu să ne menţinem acolo. Am fost şi sîntem mereu în lupta pentru titlu.

"Rapid n-a mişcat deloc, a avut o singură ocazie în prima repriză. Suporterii au fost jucătorul nostru în plus şi le mulţumesc celor 45.000 care au venit să ne susţină. Sîntem cea mai puternică echipă din România şi e normal să cîştigăm campionatul" (Stefan Nikolici, atacant Steaua)

"Jocul Stelei s-a schimbat în bine din momentul în care a intrat Adi Popa şi mai cu seamă de cînd a ieşit Tănase. Bourceanu a fost cel mai bun, iar Chipciu, la ce potenţial are, dacă începe şi gîndeşte pe teren, va ajunge un superfotbalist" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"Eu, unul, de foarte multă vreme n-am mai văzut o aşa de mare diferenţă între două echipe într-un derby. Steaua a jucat practic de una singură. Singurul lucru pe care nu l-am înţeles e de ce Adi Popa a fost rezervă" (Anghel Iordănescu, fost jucător şi antrenor Steaua)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
costello_rapid
costello_rapid  •  27 Septembrie 2012, 06:02

BAI SREK, UITA-TE IN OGLINDA , CE VEZI ? O GLUMA A NATURII NU ? NU DESCHIDE GURA CA NE OMORI.

octavianus
octavianus  •  25 Septembrie 2012, 20:22

ASEARA AM FOST O RUSINE, EU ASTA AM SIMTIT VAZAND RAPIDUL IN TRANSEE IN FATA A 45.000 DE SPECTATORI VENITI SA VADA UN MECI DE FOTBAL, NU AM JUCAT NIMIC, COPOS, ZOTA SI SABAU SUNT PRINCIPALII VINOVATI, CU FIECARE ZI CE TRECE PATATI CULORILE, COPOC DACA NU MAI POTI PLECA, AM VAZUT INTERVIUL IN CARE SPUI CA NU MAI TREBUIA SA PREIEI ECHIPA DUPA THAHER, VINDE SI PLEACA, PREFER SA O LUA IAR DIN DIVIZIA B CA IN ANII 80 DECAT SA VAD UN RAPID CA CEL DE IERI, ZOTTA AFARA, SABAU AFARA, CEL PUTIN 50% DIN LOT AFARA CU SALARII DE PESTEB 150-200.000 DE EURP PE AN ??? PT CE ??? AFARA DIN GIULESTI !!! AFARAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

steaua.libera
steaua.libera  •  25 Septembrie 2012, 13:47
Postat de catareddog pe 25 Septembrie 2012, 13:06

BLATOVLEVICI sa joace fotbal dupa aceea sa dea declaratii,k pe teren a fost unu dintre cei mai slabi jucatori exceptandu l pe surdu si pancu care sa ma ierte Dumnezu sunt expirati de mult timp

Tu vorbeste de cele 2 goluri inscrise prin furaciuni la Cluj, lasa Steaua si victoriile ei, nu ne mai purta de grija!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează