FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE ÎN AUSTRIA ALĂTURI DE STEAUA

Latovlevici e în vînă » Fundaşul stînga e favorit să-nceapă sezonul ca titular, iar Todorov sare din schemă

Articol de - Publicat sambata, 10 iulie 2010 00:00

Piţurcă l-a adus pe Latovlevici în ideea de a avea o variantă de rezervă pentru Emeghara, dar fundaşul ajuns joi în cantonamentul Stelei nu vrea să se împace cu gîndul că nu prinde primul "11". Şi a încercat să impresioneze încă de la primul antrenament în roşu-albastru.

S-a mişcat foarte bine, a alergat mult, a fost foarte determinat la jocul-şcoală comandat de Piţi şi le-a arătat celor din staff că e gata de meciurile oficiale. "A venit direct din cantonamentul lui Poli, se vede că a făcut o pregătire bună şi că e în vînă, cum se zice. Stă foarte bine din punctul de vedere al capacităţii de efort", spun steliştii.

Piţurcă ia în calcul chiar titularizarea lui Iasmin Latovlevici (24 de ani) în primele meciuri ale campionatului. De ce? Pentru că bulgarul Todorov a jucat slab pe dreapta. În locul său ar putea fi mutat Emeghara, iar "Lato" să intre pe stînga, aşa cum s-a întîmplat la amicalul de aseară. Unul dintre atuurile lui este faptul că e singurul fotbalist de picior stîng din întreg lotul Stelei.

"Iasmin mi-a fost coleg la lotul de tineret şi cred că e o achiziţie foarte bună. Este un jucător de bandă extraordinar"
Ciprian Tătăruşanu, portar Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
mecarm
mecarm  •  11 Iulie 2010, 11:21

Ooof....cum este singurul jucator de picior stang din lotul Stelei?????????Daca aveti nevoie de colaboratori sunt dispus sa va ajut...sunt peste gazetarii care scriu aici cu mult.

mihai2201
mihai2201  •  10 Iulie 2010, 17:04

indiferent cine va juca pe partea stanga... trebuie sa joace bine si sper sa o faca toata echipa alaturi de el... Cred ca steaua va face o figura frumoasa acest an in campionat.... daca nu cel tarziu anul viitor (proiectul lui PITI cu tineret) va spulbera tot ce inseamna echipa romaneasca

sagetatorul
sagetatorul  •  10 Iulie 2010, 14:39

ne mai trebuie un fundasdreapta si un virf foarte bun chiar daca avem 3 virfuri poate cele mai bune din campionat as vrea sa mai fie adus Moraes ori Curelea concurenta pentru Kapetanos si atunci vom lua campionatul in mod sigur.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează