FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, SÎMBĂTĂ, 1 MARTIE, 21:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Laurenţiu Reghecampf: "Nu putem compara Dinamo cu Steaua! Ei sînt în reconstrucţie, noi vrem să facem performanţă"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 februarie 2014 12:00

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a vorbit despre derby-ul cu Dinamo, meci care va avea loc pe 1 martie, de la ora 21:00, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

"Nu putem compara Dinamo cu Steaua. Ei sînt în reconstrucţie, noi vrem să facem performanţă. Vrem să aducem cei mai buni jucători din România. Am fost singurul antrenor care a avut curaj să spună că vrea jucători de la Dinamo. I-am vrut pe Nica, pe Alexe, pe Luchin", a spus Laurenţiu Reghecampf la sportro.

Acesta a vorbit şi despre cele mai noi transferuri ale "roş-albaştrilor", Claudiu Keşeru şi Lucian Sînmărtean: "Se poate întîmpla ca acel jucător să n-aibă succes imediat. Claudiu nu s-a integrat încă, deşi era văzut drept titular. În schimb, deşi multă lume nu se aştepta, Lucian Sînmărtean a intrat imediat şi a făcut-o bine"

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (22)
bivumu
bivumu  •  20 Februarie 2014, 15:52

Eu cred ca Reghe ar fi un antrenor mare daca nu ar vorbi atat de mult. Ce cladeste ziua cu munca, darama seara cu o declaratie.

valah7mai1986
valah7mai1986  •  20 Februarie 2014, 14:14
Postat de reddogsv pe 20 Februarie 2014, 13:36

Cam multa aroganta pentru o echipa care ia cate 5 de la fiecare echipa germana pe care o intalneste, iar Nurnberg e ultima clasata, nu mai spun ca au o singura victorie in 10 amicale, cu Elfsborg au facut un egal chinuit, cu Plovdiv au trecut o singura data de mijlocul terenului când au gresit aia, goluri din lob....etc. Dar când nu-i de unde........Fara numar....

Noi avem aroganta, dar voi care AVETI CEL MAI SLAB LOT DIN ISTORIE ȘI FINANȚARE IOC, sunteți spălați pe creier de un tovarăș general de securitate cu numeroase specializări în URSS în propaganda, dezinformare si spălare de creiere, ca sa sperați la ceva! Concluzia? Mai bine aroganți decat nătăfleți păcaliți de un securist bătrân, prostanaci ce cred în proiectul New Cheap Rusinea Romaniei, cu lotul format prin trialuri unde vin doar petarde gratis fără valoare.

saviola2_8
saviola2_8  •  20 Februarie 2014, 14:07
Postat de reddogsv pe 20 Februarie 2014, 13:26

Iar Olaroiu a ajuns pana in sferturile UEFA si tot si-a vazut de treaba lui! Dar la Targoviste nu se invata bunul simt ....doar manele si carlionti gelati cati mai multi!

olaroiu a ajuns pana in semifinale, iar reghe a ajuns pana in sferturi, anul trecut, cand a castigat grupa de europa league cu record de puncte in romania, 11, si apoi a eliminat ajax, da in champions league a terminat pe locul 4, cu 3 puncte, dar intr-un an jumate are un campionat , o supercupa, o grupa de europea league castigata si sfert de finala in eurppa league, si sa nu uitam, e mare favorit ca impreuna cu steau sa faca eventul anul asta, o fi el manelist dar are rezultate, de ce negati evidentele? e de a dreptul ilar cum pui tu si altii accentul pe amicale:))) cred ca inca sunteti afectati de cupa marbella:)))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează