FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf, sfat pentru stelişti dacă nu se califică în primăvară: "Asta e important!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 decembrie 2014 22:15

Laurenţiu Reghecampf speră ca Steaua să se califice pînă la urmă în primăvara europeană, dar în cazul în care nu se reuşeşte acest lucru, tehnicianul roş-albaştrilor îi sfătuieşte pe stelişti să pregătească o echipă competitivă. 

"Nu ştiu ce se va întîmpla în cazul în care se va rata calificarea în primăvara europeană, dar este un obiectiv important.

Aşa cum îl cunosc eu pe patronul echipei, nu cred că va face schimbări foarte mari. Toţi fanii şi toţi cei implicaţi îşi doresc să se obţină calificarea.

Îmi doresc din toată inima ca Steaua să meargă mai departe. Vorbim de bani, de reprezentare internaţională.

Jucătorii au nevoie de aceste lucruri, mai ales fotbaliştii importanţi ai echipei. Pînă la urmă, Steaua îşi va îndeplini principalul obiectiv, cîştigarea campionatului.

Dacă nu se califică în primăvarea europeană, Steaua trebuie să pregătească o echipă competitivă. Asta e important", a spus Laurenţiu Reghecampf la DigiSport.

Pentru a se califica, Steaua ar avea nevoie de ajutorul celor de la Rio Ave, care n-ar trebui să piardă pe teren propriu în faţa lui Aalborg. În caz de egalitate de puncte, campioana României are avantajul meciurilor directe cu Aalborg, impunîndu-se acasă cu 6-0.

Clasament grupa J:
1. Dinamo Kiev 12 p
2. Aalborg 9p
3. Steaua 7p
4. Rio Ave 1p

Etapa a 6-a (11 decembrie): Steaua - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
polistul68
polistul68  •  04 Decembrie 2014, 13:27
Postat de puiu.mordasan pe 03 Decembrie 2014, 22:47

Cel mai important este titlul 26...UEL este un bonus care ar mai aduce niste bani un tur sau maxim doua....prioritar este formarea unui lot competitiv pentru calificarea in UCL,deocamdata telul suprem a echipelor de club romanesti...

Amice, uita-te ce valoare are campionatul intern, si apoi gindeste-te daca cistigarea campionatului e un obiectiv serios, pt o echipa ce se vrea europeana....si despre crearea unei echipe competitive...in afara de aparitiile sporadice ale lui Filip, nu am vazut de foarte mult timp, un junior crescut de Steaua..si cum Ciobanelul nu pare dispus sa mai bage multi bani...e putin probabil sa formeze o echipa buna de Europa....din pacate, si la voi, viitorul este sumbru. Aveti probleme cu sigla/palmares/culori, vine dosarul Avicola...

plischi
plischi  •  04 Decembrie 2014, 07:55

minune mare daca se califica. campionatul il vor castiga numai fiindca n-are cine sa-l castige, decat sa ramana vacant...

robotzel
robotzel  •  04 Decembrie 2014, 07:39
Postat de puiu.mordasan pe 03 Decembrie 2014, 22:47

Cel mai important este titlul 26...UEL este un bonus care ar mai aduce niste bani un tur sau maxim doua....prioritar este formarea unui lot competitiv pentru calificarea in UCL,deocamdata telul suprem a echipelor de club romanesti...

cred ca ai insa o problema. este vorba de 27.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează