FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf şi-a ieşit din minţi: "E penibil, numai în România se poate întîmpla asta" » Ce i-a promis Gigi Becali

Laurentiu Reghecampf
Laurentiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 decembrie 2014 23:18

Laurenţiu Reghecampf a comentat pierderea mărcii "Steaua" de către Gigi Becali şi spune că totul e doar o ambiţie a MApN. Fostul tehnician din Ghencea a dezvăluit ce promisiune i-a făcut patronul Stelei.
Mi se pare penibil, numai în România se întîmplă aşa ceva! Se putea găsi o înţelegere. E o ambiţie a MApN, vor să facă rău. Gigi Becali n-a devenit miliardar din banii de la fotbal. Avem o echipă care se bate în Europa şi vrem s-o nenorocim şi pe asta. Steaua nu merita aşa ceva.

Nu e posibil să joci cu stema acoperită. Mie Gigi mi-a promis că o să construiască un stadion foarte frumos dacă o să se rezolve aceste probleme. Steaua este Steaua şi aşa trebuie să rămînă", a spus Reghecampf la Look tv.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (74)
cosminutz81
cosminutz81  •  09 Decembrie 2014, 19:06
Postat de demolarii pe 09 Decembrie 2014, 11:33

Daca nu se creau conditiile ca unii bisnitari din Epoca de aur, care stateau pe langa jucatori si vindeau blugii si cafeaua pe care internationalii o aduceau, impreuna cu niste politicieni dornici sa aiba mai mult pamant pe care sa-l valorifice. Se stie ca singurele afaceri rentabile ale lui G Becali sunt cele legate de imobiliare si ca primele milioane le-a facut in urma celebrului schimb de terenuri cu MAPN. Daca nu se intapla asa, armata avea ea terenul sa-l vanda, ori sa construiasca obiective ca poduri, autostrazi, blocuri (au in CV un Transfagarasan realizat in 3 ani, si mii de constructii civile) in urma licitatiilor......si avea bani si de Steaua.

Daca citeai ce ti-a zis "demolarii'',vedeai ca vb ca sa sune.Si anume mai pe intelesul tau,ca vad ca cutreieri paduriile rau de tot : ARMATA nu avea voia sa aiba echipa in prima liga fotbalistica conform statutelor LPF si FRF ( prezenta echipelor departamentale gen : armata,pompieri,politie etc este INTERZISA )!Comprende???Sau vrei sa-ti desenez?Fa sa-mi fie dor de tine!

davi7
davi7  •  09 Decembrie 2014, 13:04

Daca Gigi nu ar fi asa incapatanat ar trebui sa se retraga,sa vanda jucatorii sipa! Cine e in spatele actiunii cu "mulsul " Stelei nu se va opri aici,ei nu stiu sa faca sau sa produca ceva,doar sa ia de-a gata. La urma urmei e doar fotbal,nu e ceva de mancare,s-au distrus dupa "89 valori enorme,merge si asta.. Asta e adevaratul nostru sport national,distrugerea,ne place țopăiala pe ruine. Nu cred ca Steaua e asa rentabila,suma cheltuielilor trebuie sa fie enorma iar Gigi se aude ca nu mai este asa solvabil. Nu-l inteleg pe Gigi de ce accepta sa fie la mana parazitilor astia.

gesepistii
gesepistii  •  09 Decembrie 2014, 12:16

Cea mai buna dovada ca este vorba de operatie a mafiei politice impotriva Stelei este faptul ca indianul Oprea a demarat actiunea cand era Min Apararii si acum ca Min de Interne nu procedeaza la fel si cu Dinamo. Lucru de care nu este strain nici Iordanescu. Acum Oprea este ministru de Interne, de ce nu demareaza o actiune identica in instanta impotriva lui Dinamo? GÂNDIȚI ! ESTE ÎNCĂ PERMIS. Mai ales ca la Dinamo situația este si mai complicata, palmaresul culorile apartin lui Badea. ******** OPREA O SA RĂSPUNZI PT TOATE ABUZURILE ASTEA, LOCUL TAU ESTE LA BECI ALATURI DE COCOS SI MIRCEA BASESCU .

Vezi toate comentariile (74)
Comentează