FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO ÎN CANTONAMENT LA POIANA BRAŞOV

Laurenţiu Rus: "Seara vedem doar patul!"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2010 00:00

Mijlocasul de 24 de ani al lui Dinamo, Laurenţiu Rus, spune că exerciţiile impuse de Ţălnar îi sleiesc pe dinamovişti, care n-au timp decît de antrenamente şi somn

Laurenţiu Rus era istovit la finalul antrenamentului de o oră şi jumătate, de azi: "Cu zăpada asta care s-a pus, chiar că e foarte greu. Exerciţiile sînt dificile, dar aşa este perioada aceasta. Trebuie să muncim şi să acumulăm. În afară de pat nu mai văd nimic. Antrenamente şi somn, atît facem".

Apoi a continuat: "Ca să recuperăm punctele şi să ne batem la titlu e nevoie de o pregătire ca aceasta, mai dură. Locul opt este prea puţin pentru un club ca Dinamo. Noi am adus echipa aici, noi trebuie să o scoatem la capăt".

"Unirea Urziceni ne-a demonstrat că Liga Campionilor nu este un vis. Trebuie să le urmăm exemplul şi să ajungem şi noi în grupele celei mai importante competiţii"
Laurenţiu Rus

"Ştiu că e concurenţă mare pe posturi. Eu îmi doresc să fiu sănătos şi să am putere de muncă, iar cînd se va apela la mine voi muşca din adversari pentru a-mi ajuta echipa"

Laurenţiu Rus

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
 •  19 Ianuarie 2010, 15:56

A gresit odata (ce-i drept, destul de grav, dar se intampla si la case mai mari) si de atunci nu-l mai scoateti din verze si din huiduieli. Asa va stiti voi sustine jucatorii si echipa.

alexchuck
alexchuck  •  19 Ianuarie 2010, 14:24

bafta multa, mai Rus! spre diferenta de alti colegi ai tai, pari un baiat serios si asta o sa te ajute.

 •  19 Ianuarie 2010, 14:21

Poate vezi si tu cum poti sa faci si sa PLECI de la Dinamo ca esti Varza baiatule!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează