FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, AZI, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Lazăr riscă tot: "Joc şi cu dureri!"

Costin Lazar, Lazar, Rapid
Costin Lazar, Lazar, Rapid

Articol de - Publicat duminica, 18 aprilie 2010 00:00

Costin Lazăr e hotărît să intre din primul minut cu Steaua orice-ar fi, deşi acuza probleme la piciorul drept şi ieri

Accidentat în urmă cu două zile, cînd a suferit o contractură musculară la antrenament, Costin Lazăr anunţă că e dispus la orice sacrificiu pentru a nu rata derby-ul de azi. "Încă mai am dureri, dar sper să mă simt mai bine în ziua meciului. Oricum, nici nu mă gîndesc să ratez partida cu Steaua", a declarat ieri căpitanul Rapidului.

Ioan Andone era mai temperat în privinţa şanselor de a putea conta pe mijlocaş: "Lazăr s-a antrenat separat în ultimele zile. Situaţia lui rămîne incertă, doctorii vor decide. Dacă va fi să nu-l am apt de joc, nu-i nimic, am soluţii". El s-a antrenat normal aseară şi are mari şanse să fie titular contra Stelei. 

"Se decide titlul!"
Cristiano Bergodi ar fi vrut să vină în Giuleşti, să vadă meciul, dar a ales să rămînă în Italia pentru partida Lazio-AS Roma, programată tot azi. "Cred că în acest meci se va decide cine cîştigă titlul în România. Steaua trebuie să învingă ca să se mai poată bate cu CFR", a comentat italianul la Prima TV. Bergodi recunoaşte că "am rămas în relaţii bune cu jucătorii şi cu suporterii de la Rapid şi de la Steaua, dar nu am aceleaşi raporturi şi cu conducerile celor două cluburi".

Recursul analizează derby-ul
În această seară, de la 21:45, pe GSP TV, Ovidiu Ioaniţoaia şi invitaţii săi vor pune lupa pe derby-ul etapei, Rapid - Steaua. În studioul Recursului vor fi prezenţi Mihai Stoica, managerul general al Unirii Urziceni, Dănuţ Lupu, fost jucător la Dinamo şi Rapid, şi fostul mare internaţional Liţă Dumitru. Adresează-le întrebări celor trei invitaţi, pe recursul.ro, şi poţi cîştiga tricouri cu Urziceni, Dinamo sau Rapid!

Săgeţi către MM şi "Vamă"
Basarab Panduru a comentat posibilitatea ca, din vară, Gigi Becali să ajungă la o înţelegere cu unul dintre Mihai Stoica şi Dinu Gheorghe. "Eu şi Stoichiţă am venit aici la greu, dar sînt convins că la vară, dacă vom cuceri titlul, şi vom avea de încasat 15 milioane, mulţi vor veni să bată la uşa Stelei că ar vrea să lucreze aici. Ar zice că parcă nu e aşa greu de stat aici, că parcă ar găsi ei cum să se înţeleagă cu Becali. O să vedeţi", a spus Pandi.

Copos: "Steaua n-are nici o şansă!"
Finanţatorul Rapidului, George Copos, era superoptimist cu 24 de ore înaintea meciului. "Steaua n-are nici o şansă! Cu siguranţă vom cîştiga, Andone a pregătit meciul foarte bine. Jucătorii sînt atinşi de evenimentul acesta. Nu vreau să dau vina pe nimeni pentru situaţia în care ne găsim, eu sînt de vină, eu sînt responsabil", a spus aseară Copos la GSP TV.

>> Andone: "Sînt conştient că dacă dau chix la Rapid şi nu voi reuşi nici la următoarea echipă, în doi ani voi fi nevoit să mă las şi să mă retrag la birou".
>> "Gauracs s-a antrenat normal toată săptămîna, dar încă nu m-am decis dacă-l voi folosi cu Steaua", a precizat antrenorul Rapidului. "Abia aştept derby-ul cu Steaua, am auzit că va fi nebunie!", a spus Gauracs în presa din Letonia.

Citește și:

Ilie Dumitrescu, savuros după meciul Generației de Aur: „Petrescu s-a chinuit și el puțin”
Nationala
Ilie Dumitrescu, savuros după meciul Generației de Aur: „Petrescu s-a chinuit și el puțin”
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează