FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE ÎN AUSTRIA ALĂTURI DE RAPID

Lazăr: "Şumi, taci din gură" » Şumi: "Ieşi afară!"

Articol de - Publicat duminica, 11 iulie 2010 00:00

AJAX - RAPID 1-1

Momente hilare în timpul meciului cu Ajax. Lazăr s-a contrat cu Şumudică, iar fotbalistul a fost scos de pe teren după doar 15 minute.

Introdus la pauză de Marius Şumudică, Costin Lazăr nu a rezistat decît un sfert de oră pe teren în meciul cu Ajax. Tehnicianul din Giuleşti l-a apostrofat în două rînduri pentru că nu strîngea în zonă centrală, lucru care l-a scos din minţi pe fotbalist, care era oricum deranjat de postura de rezervă.

"Taci, mă, din gură! Nu mai ţipa la mine" a fost replica lui Lazăr. Imediat, Şumudică s-a întors nervos pe bancă şi l-a chemat de la încălzire pe Veronezi: "Hai, Costine, vino lîngă mine să îţi spun ceva! Treci pe bancă lîngă mine!". După cîteva zeci de secunde în care a refuzat să părăsească terenul, spre mirarea tuturor, Lazăr a acceptat totuşi să iasă, în timp ce continua apostrofările.

De faţă cu toată presa, cei doi şi-au dat mîna apoi la vestiare. "Sper ca domn profesor să aibă puterea să-mi ierte ieşirea, i-am explicat că a fost din cauza nervozităţii acumulate în cantonament", a spus Lazăr.

"Ce s-a întîmplat cu Lazăr ţine de bucătăria noastră internă. Voi discuta cu el ca de la antrenor la jucător, nu e nici o problemă între noi"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
sibelius
sibelius  •  11 Iulie 2010, 13:39

@malkoliezen Dupa cum scrii cred ca ai atatea clase cat trenul :))

catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  11 Iulie 2010, 12:34

Afla cum poti castiga un Opel Astra ://soferderomania.promotor.ro/FLAMINGO

alexiulian1993
alexiulian1993  •  11 Iulie 2010, 10:51

Iintrati pe S P O R T-A C T U A L.T K pentru a viziona urmatoarele: -FORUMULA 1 TENIS:WTA BUDAPESTA -TURUL FRANTEI -MECI AMICAL:SPORTING LISABONA-NICE -FINALA CM 2010:OLANDA-SPANIA Pentru a viziona aceste evenimente NECESITA INREGISTRAREA. VA ASTEPTAM.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează