FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASTRA 3-0

Lazăr: "Suntem foarte montaţi la fiecare meci" // Costa: "Sper să joc mai mult"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2010 00:00

Mijlocaşul echipei Rapid, Costin Lazăr, a declarat că meciul cu Astra Ploieşti, scor 3-0, a fost dificil şi că formaţia sa practică un fotbal bun.

"Important e că am câştigat. A fost un meci dificil. Important este s-o luăm meci cu meci şi apoi vom vedea dacă suntem în Liga Campionilor. Suntem foarte montaţi la fiecare meci şi practicăm un fotbal bun. Avem o echipă bună. În Cupă, Astra va arăta o altă faţă", a spus Lazăr, conform Mediafax.

Fundaşul portughez Candido Alves Moreira da Costa a fost singurul jucător rapidist care şi-a aruncat tricoul către galerie, la finalul partidei. "Sper să joc mai mult. Vreau să le mulţumesc antrenorilor şi colegilor, iar dacă Şumudică va vrea, voi mai juca. Suporterii au fost incredibili şi este foarte frumos să joci în faţa unor astfel de fani", a afirmat Da Costa.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
dragoshelu1
dragoshelu1  •  16 Octombrie 2010, 00:26

intr-adevar sa dea DUMNEZEU sa ne mentinem jocul pana la sfarsitul campionatului si dupa facem calcule si planuri!! pana tunci sa ne vedem de treaba !!nu s-au inventat inca cuvintele sa spun cat de mult iubesc rapidul :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează