FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Le-a dat cu flit! » Dinamo i-a propus lui Marius Alexe înjumătăţirea salariului

Articol de - Publicat marti, 26 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 25 august 2014 21:42

Alexe şi conducerea nu s-au înţeles ieri, în această dimineaţă urmînd să poarte o nouă rundă de renegociere a în privinţa reducerii drastice a contractului


Marius Alexe s-a întîlnit ieri cu şefii din Ştefan cel Mare în speranţa că vor ajunge la un consens în ceea ce priveşte viitorul său la Dinamo. Acest lucru nu s-a întîmplat întrucît propunerea oficialilor a fost considerată jignitoare de atacantul de 24 de ani. Surse autorizate susţin că preşedintele Constantin Anghelache i-a sugerat să accepte să joace pe numai 5.000 de euro pe lună, adică jumătate din cît încasează în acest moment!

Are de primit bani de un an
"OK, mai las şi eu de la mine, dar nici chiar aşa!", ar fi fost replicat lui Marius la auzul propunerii lui Anghelache. Sursele GSP au mai dezvăluit că lui Alexe i s-a zis să nu mai aştepte să primească nici restanţele salariale cifrate la cîteva zeci de mii de euro, bani pe care fotbalistul îi tot solicită încă dinaintea plecării la Sassuolo, vara trecută!

În aceste condiţii, vîrful crescut de Dinamo a plecat nervos de la întîlnire, urmînd ca azi să se reia tratativele. Totuşi, şansele ca părţile să bată rămîn mici, mai ales că şefii nu vor să îmbunătăţească oferta salarială, ci doar bonusurile individuale de performanţă. Înţelegerea lui Marius cu roş-albii expiră în vara lui 2016 şi, dacă nu se va ajunge la un acord, Negoiţă va fi obligat să-l plătească pe jucător conform contractului în vigoare, adică 120.000 de euro stagional.


2.000.000 de euro valorează Alexe, conform transfermarkt.de

Pufi, dezamăgit
Portarul Cristi Bălgrădean, 26 de ani, şi-a reziliat contractul cu Dinamo chiar înainte de startul actualului sezon. El nu şi-a găsit încă nici un angajament. Impresarul său, Dragoş Sîrbu, a explicat situaţia, la Digi: "Nu ne grăbim. Fiind jucător liber, se poate transfera şi după perioada de mercato. El şi-a ales un moment prost în care să plece. Nu e vina lui, momentan nu se caută portari. E dezamăgit că nu joacă, se aştepta la mai mult".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (66)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 03:19
Postat de dinamo..mania pe 26 August 2014, 12:42

ce vrei ma? salariu mare si sa stea in teren, sa mearga??? e mai bine asa, bine ca un 7000 ar merita....oricum parerea mea e ca fotbalistii castiga mult, fata de alte joburi, la steaua sunt salarii f mari, nu cred ca le merita

corecta opinie.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 03:19
Postat de walhalla pe 26 August 2014, 13:02

Si cum ramane cu sloganul "caine pana la moarte", nu mai este valabil cand e vorba de bani?

pai la fel ca si cu sloganul preferat al lui chichirez: oae, oae, dar pana la bani, ciobandante !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 03:18
Postat de eternalchamp pe 26 August 2014, 17:37

faza trista e ca vorbiind pe statistici dinamo e pe aproape de ce a spus ala lol. Adica a jucat in grupele EL cam odata la 10-15 ani lol in rest a iesit din preliminarii

asa, si ?..) vrei si restul ?..)

Vezi toate comentariile (66)
Comentează