FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Legendă la ASA Tg. Mureş şi Steaua, Ladislau Boloni prefaţează lupta la titlu: "Speculaţiile au spulberat distanţa"

Nicuşor Stanciu
Nicuşor Stanciu

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2015 10:31

Ladislau Boloni, simbol atît pentru ASA Tg. Mureş, cît şi pentru Steaua, a vorbit despre lupta la titlu care s-a strîns în ultimele două etape între cele două formaţii.

" Steaua are, în continuare, prima şansă la titlu. Pe de altă parte se confruntă şi cu un dezavantaj important. E în postura echipei care a avut 13 puncte în faţa celor de la Tg. Mureş la finalul turului, iar acum are doar două puncte avans. Chiar dacă steliştii nu o spun, chiar dacă nu o recunosc, e o situaţie care te apasă.

Apoi, mai e ceva. Tot citesc în presă că vine Reghecampf în locul lui Gâlcă. Aceste speculaţii lasă urme în rîndul jucătorilor şi antrenorilor şi apoi se reflectă în rezultate. În nici un caz, nu ajută Steaua! Cred că Steaua plăteşte acum şi pentru toate problemele din ultima perioadă: ba cu sigla, ba cu suporterii, ba cu conducătorii", a spus Ladislau Boloni, conform Adevărul.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (26)
bobbytza42
bobbytza42  •  14 Aprilie 2015, 21:57
Postat de lalisezaricanebraska pe 14 Aprilie 2015, 11:57

POSTAC PLATIT DE MAFIA BASESCU PDL. Clöna töxica PDL a fost înființat cu numele de Trans-Sil Târgu Mureș în 2004. Echipa a jucat 3 sezoane în Liga a III-a, după care a fost redenumit în FCM Târgu Mureș și a cumpărat un loc în Liga a II-a de la Unirea Sânnicolau Mare. Mafia PDL a a cumparat un loc in liga a IIa. În vara anului 2013 MAFIA PDL a a redenumit clubul ASA Târgu Mureș (Asociația Sportivă Ardeal Târgu Mureș) și a schimbat stema și culorile pt a pacali opinia publica. CLÖNA PDL NU ARE NICIO LEGATURA CU VECHIUL CLUB AL ARMATEI. _ In ultima etapa cand clona PDL Tg Mures a promovat in A, a fost arbitrata de Istvan Kovacs la Deva. Asa a ajuns *** in prima liga.

esti ***..stai jos...4

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bobbytza42
bobbytza42  •  14 Aprilie 2015, 21:53
Postat de leroiv72 pe 14 Aprilie 2015, 18:28

de unde si pana unde Loti Boloni e legenda la actuala echipa de prima liga ASA Targu-Mures, cand de fapt si de drept Loti a fost la Asociatia Sportiva Armata Targu-Mures(care s'a desfiintat de ceva ani buni), iar actuala echipa se numeste Asociatia Sportiva Ardealul Targu-Mures si prvine din fosta FCM Targu-Mures!?!?!? s'a cautat o formula care sa contina initialele "ASA", s'au pastrat si culorile ros-albastru tocmai ca sa se induca ideea de traditie, continuitate cu vechea echipa! cand, in realitate, nu are nici o legatura, decat orasul...atat! iar puzderia de "comentatori" si "jurnalisti sportivi" sunt plini de ***... pt voi autorul articolului http://ro.wikipedia.org/wiki/AS_Ardeal_T%C3%A2rgu_Mure%C8%99 intrebare: daca actuala echipa a luat nastere in 2004, cum de este Boloni "simbol" al echipei, el "punand ghetele'n cui" in 1992? :D

***...chiar daca ASA acum se numeste Asociatia Sportiva Ardealul,palmaresul si culorile sunt aceleasi pe care le-a detinut Asociatia Sportiva Armata....mai invata *** inainte sa comentezi aiurea...si mai si bagi un zambet ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jacky_ms
jacky_ms  •  14 Aprilie 2015, 20:58
Postat de sibelius pe 14 Aprilie 2015, 16:32

Boloni e legenda A.S. Armata Tg Mures, aia care juca pe stadionul Municipal lasat in paragina de cei de la primarie.

Stadionul este in renovare de anul trecut si acum mai arata cumva.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează