FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO 2-1

Legenda continuă » Cadoul special de la galerie care l-a impresionat pe Dănciulescu

Dănciulescu le oferă această fotografie cadou
Dănciulescu le oferă această fotografie cadou "tuturor microbiștilor, prietenilor, oamenilor care m-au felicitat și m-au susținut, permanent"

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2013 19:57

Atacantul de 36 de ani a bifat la Ploieşti meciul cu numărul 500 din carieră şi continuă, solitar, lupta cu propriile recorduri. Dar seara a fost amară pentru golgeterul român.

Ionel Dănciulescu, 36 de ani, a intrat în istoria fotbalului românesc. E primul jucător ce a atins cota de 500 de partide în Liga 1, într-un top pe care, oricum, îl conducea din momentul cînd l-a depăşit pe Costică Ştefănescu, 490 de partide.

LPF i-a înmînat sîmbătă, prin Valentin Alexandru, o cupă care să-i amintească de momentul jubiliar. Iar spectatorii l-au aplaudat şi la început, şi la final, cu toate că ploieştenii i-au apostrofat pe dinamovişti. Galeria "cîinilor" i-a oferit cadou un banner ce-l înfăţişa pe jucător în diverse ipostaze de-a lungul carierei sale la Dinamo.

Golgeterul, 212 reuşite în prima divizie, n-a avut totuşi o sărbătoare prea fericită: "Partea rea e că am pierdut puncte importante, trebuie s-o luăm de la poalele muntelui şi să urcăm. Degeaba am bătut de trei ori la rînd, dacă am pierdut punctele cînd şi cu cine nu trebuia.

Acum, dacă vom juca din nou pe Naţional Arena, sperăm ca fanii să revină lîngă echipă. Oricum, eu le mulţumesc tuturor, galeria, în special, a fost fantastică. Şi atmosfera de pe «Ilie Oană» te îmbie la fotbal, dar eu cred că dinamoviştii pot face şi mai mult".

339 de meciuri a bifat Dănciulescu în tricoul "cîinilor" în Liga 1. Alte 129 de jocuri le are la Steaua, alte 31 la Electroputere

"Dănciulescu un jucător mare, trebuie să ne strîngem o echipă întreagă ca să adunăm numărul meciurilor lui din prima divizie. Un profesionist desăvîrşit" (Geraldo Alves, fundaş Petrolul)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Mister furios
Cornel Dinu e dezamăgit de evoluţia lui Dinamo la Ploieşti: "Din păcate, «lupii» şi-au bătut joc de «cîinii roşii». E grav să ai o singură ocazie în meci şi aia să fie provocată de portarul advers. În partea a doua n-am avut nici măcar o oportunitate prin care să creăm pericol pentru Petrolul. Am pierdut aproape toate duelurile".

"Acasă nu ne bate nimeni"
Jeremy Bokila a deschis scorul pe "Ilie Oană" şi spune că Petrolul va fi invincibilă în Liga 1: "La Ploieşti nu ne e teamă de nimeni. Avem o galerie puternică în spate care ne sufocă adversarii. Oricum, nu mai trebuie să pierdem puncte cu echipele cu care ne luptăm pentru un loc în Europa. Şi să aducem Cupa României la Ploieşti! Următorul meci acasă îl avem cu CFR Cluj, nu concepem altceva decît victoria".

Pante de martie
Roş-albii vor pleca mîine la Poiana Braşov, acolo unde vor sta pînă duminică. Ţălnar vrea să facă şi un amical joi, cu o formaţie din zonă, în calcule fiind luate echipe din ligi inferioare din Braşov. Aceasta pe lîngă cele două antrenamente zilnice. "Voi pune accent pe viteză, dar şi pe anduranţă. E mai bine să ne pregătim la altitudine, ne aerisim creierii", a comentat tehnicianul.

Inbox
- "Cîinii" sînt în discuţii să aducă un fundaş stînga zilele viitoare, în calcule fiind sîrbul Jovanovici, ex-Vojvodina, dar şi italianul Rullo, ex-Modena.
- Laurenţiu Rus va pierde proxima etapă, cu Astra, acasă, din cauza cumului de cartonaşe galbene.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
vande
vande  •  20 Martie 2013, 17:59

RESPECT Danciule!!!!!!!!!!!!!!!! Altceva nu mai este de spus

titiduru22
titiduru22  •  20 Martie 2013, 01:50
Postat de adimutu14 pe 18 Martie 2013, 17:45

Atata il criticati dar daca nu era el la meciul cu Rapid nimeni nu baga mingea in poarta(asta fiind ultima data cand ne-a salvat). Eu il respect si il vreau in continuare pe teren! Desigur daca o asa avem un atacant mai de valoare ca el e normal sa il tine pe tusa, dar pe langa Cristea si Axente merita sa fie titular.

Asa si ce s-a realizat prin victoria contra Rapidului ??? Ce perspective sunt cu Munteanu,Danciulescu si alte nulitati cu care terminam pe locurile 5-7 de 6 sau 7 ani ???

cobra_z
cobra_z  •  19 Martie 2013, 09:36

Danciule , eu zic sa te bucuri pentru performantele tale ,felicitari pt tot ce ai facut ,dar trebuie sa fii si constient ca un joc integral nu are rost sa mai faci...decat 90 de minute "trase de par" in care alergi , dar mai lent decat adversarii, mai bine 20-30 de minute de "foc" in care dai tot ce poti, si mai ales in careu, acolo unde iti e locul, nu la mijloc sau aparare unde te pierzi printre ceilalti...esti om de gol , nu de constructie...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează