FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - U CLUJ 0-1

Lemnaru primeşte "galben" pentru simulare. A fost penalty?

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2010 00:00

În minutul 15, clujenii au cerut penalty la un fault asupra lui Lemnaru, dar Tudor l-a avertizat pe jucătorul lui "U" pentru simulare.

Vezi aici faza!

A fost sau nu penalty?

În minutul 15, clujenii au cerut penalty la un fault asupra lui Lemnaru, dar Tudor l-a avertizat pe jucătorul lui "U" pentru simulare.

Vezi aici faza!

A fost sau nu penalty?

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
profan
profan  •  15 August 2010, 01:07

Cel mult lovitura libera din afara careului de 16, daca arbitrul ar fi fost extrem de pedant. Nici vorba de penalty, nici vorba de simulare. Decizia corecta ar fi fost neintreruperea meciului, jocul trebuia sa continue. Arbitrul a cazut in extrema cealalta si a acordat galben. Trebuie sanctionat arbitrul, nu e normal sa acorzi galben pe motiv de simulare cand exista contact corp la corp.

guta12
guta12  •  15 August 2010, 00:28

Lemnaru a simulat. Merita rosu si eliminare dar arbitru a fost indulgent pentru faptul ca colegul lui, (Craciunescu) a macelarit pe cealalta echipa din Cluj adica pe CFR si l-a iertat pe Lemnaru in compensatie, dar raman la parerea mea ca Lemnaru trebuia eliminat.

sile72
sile72  •  14 August 2010, 22:57

A fost penalty clar. U CLUJ .CFR CLUJ.ambele echipe defavorizate de arbitrajul romanesc.arbitraju romanesc de cascadori rasului.singurul vinovat AVRAM MIRCEA SANDU DUMITRU DRAGOMIR CANCERU FOTBALULUI SI ARBITRAJULUI ROMANESC.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează