FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI

Leo Grozavu contestă ultimele arbitraje împotriva Botoşaniului: "Sigur că deranjăm. Au început să lovească în noi"

Articol de - Publicat miercuri, 18 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 martie 2015 15:04

FC Botosani este nemulţumită de arbitrajele de care a avut parte în ultimele partide din campionat, în special că arbitrii au acordat foarte uşor cartonaşe galbene împotriva moldovenilor.

Antrenorul celor de la FC Botoşani, Leo Grozavu, s-a aratat deranjat si de discutiile din cadrul emisiunilor de sport, dupa fiecare meci al botosanenilor.

"Mă deranjează că toată lumea a început să ne ia la ochi. Ştiu că domnul Tudor e cel mai bun arbitru din România, dar sper să nu ne arbitreze la meciul cu Tîrgu Mureş, că deja sîntem satui. Primim cei mai buni arbitri din Romania, dar....asta este. Nu vreau să spun mai multe, dar sînt deranjat de faptul că se fac multe greşeli împotriva noastră, mai nou. Deranjăm pe toată lumea şi avem o serie de experţi care apar la televiziuni şi-şi dau cu părerea despre Botoşani. Nu vreau să le dau numele, probabil o să o fac cu altă ocazie. Au început să lovească în Botoşani. Probabil că deranjăm. O echipă mică, fără mari veleităţi, o echipă apărută pe scena primei ligi, unde lumea chiar face ceva ca să ţină acest fenomen la cele mai înalte cote şi sigur că deranjăm", a declarat Leo Grozavu.

Tehnicianul botoşănenilor crede că de cînd s-a vorbit despre şansele ca FC Botoşani sş evolueaze în Europa League toată lumea vrea "să ne dea în cap". Leo Grozavu a contestat decizia centralului George Rădulescu, care nu l-a sancţionat pe Mengolo, după cotul aplicat în figura lui Andrei Patache.

"A fost aerul puternic la Cluj şi a venit aerul şi i-a spart nasul. În ultima perioadă sîntem destul de mititei pentru războiul pe care l-am început. De cînd s-a vorbit de Europa League toată lumea vrea să ne dea în cap. Eu am spus-o de la început, Botoşaniul nu a avut şi nu are obiectiv Europa League. Noi trebuie să încercăm să consilidăm poziţia în clasament, ceea ce pentru noi ar fi o performanţă", a spus Grozavu.

În plus, antrenorul botoşănenilor spune că la fiecare etapă se confruntă cu probleme de lot din cauza cartonaşelor galbene.

"La fiecare joc avem doi suspendaţi cu alţi cinci sau şase la limită. Etapa viitoare iar avem trei sau patru suspendaţi şi cinci sau şase la limită şi e greu, iar la Cluj am făcut o echipă doar ca să putem juca. Au fost cinci titulari care nu au putut să evolueze. Pînă şi Steaua fără cinci titulari, nu e uşor să joace. Cu Tîrgu Mureş iar îl avem pe Batin suspendat, plus vreo trei jucători cu probleme. Marius Croitoru care are glezna umflată, Patache cu ochii vineţi, Roussel are şi el probleme. Pentru doar un punct am ieşit destul de şifonaţi", a încheiat Leo Grozavu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
johnconstantine.
johnconstantine.  •  18 Martie 2015, 16:51

hai cereti demiterea vicepresedintelui cca !fiti voi primiii ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează