FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BOTOȘANI, DUMINICĂ. 16:00, LOOK TV, DIGISPORT

Leo Grozavu: "Sîntem în fața unei performanțe unice în istoria clubului"

Articol de - Publicat vineri, 08 mai 2015 16:13

Antrenorul echipei FC Botoșani, Leo Grozavu, a recunoscut că formația pe care o conduce are șanse mari de a evolua pentru prima dată în istorie în preliminariile Europa League.

FC Botosani luptă cu Viitorul Constanta pentru ultimul loc ce duce în Europa, însa o poate depăși și pe Astra Giurgiu, avînd în vedere că
echipa lui Marius Șumudică are un program mai dificil.

"La ce am văzut în ultima perioadă, CFR joacă fiecare meci la victorie. I-am văzut cum se bucurau la golul marcat cu Chiajna, ceea ce arată că își doresc foarte mult să cîștige.  

Starea de spirit la echipă este bună, la fel și la noi. E final de campionat și sper ca băieții să nu creadă că am luat deja vacanță. Mai sunt patru meciuri de disputat”, a prefațat antrenorul botoșănenilor meciul cu CFR care se va juca duminică la ora 16:00.

Leo Grozavu a vorbit și despre șansa echipei de a merge în Europa League. ”Sîntem în fața unei performanțe care poate fi chiar unică pentru o perioadă de timp în istoria clubului, așa că ar trebui cu toții să ne mobilizăm și să încercăm să facem ca și cele patru etape să treacă cu succes pentru noi”, a declarat tehnicianul moldovenilor.

După meciul cu CFR, botoșănenii vor juca pe teren propriu cu Pandurii Tîrgu Jiu și Viitorul Constanța, între aceste jocuri avînd o deplasarea la Steaua București.

În schimb, echipa lui Gică Hagi va întîlni Dinamo în această rundă, după care vor juca împotriva Concordiei Chiajna și a celor de la FC Brașov, iar în ultima etapă vor merge la Botoșani.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează