FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Levy mai are în lot doar patru fundaşi centrali valizi!

Geraldo a rezistat doar două minute pe teren în amicalul cu Zestafoni
Geraldo a rezistat doar două minute pe teren în amicalul cu Zestafoni

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 24 iunie 2011 20:17

Roş-albaştrilor le-au rămas chiar şi aşa patru fundaşi centrali, din care Levy se va chinui să aleagă doi titulari.

Impresia despre accidentarea lui Geraldo a fost corectă. S-a confirmat ieri dimineaţă. Steliştii şi-au dat seama că e vorba despre ruptură la coapsă şi medicul a estimat perioada de pauză la cel puţin cinci săptămîni.

Portughezul încă nu a făcut o rezonanţă magnetică, deoarece în astfel de cazuri se aşteaptă minimum 48 de ore, pentru ca testul să fie relevant, să nu fie indus în eroare de faptul că muşchiul e inflamat şi pot exista vase de sînge sparte în zonă, care să mascheze leziunea.

Analiza o va face în zilele următoare, doar ca să determine dacă ruptura e mai mare decît se crede şi pauza poate fi mai lungă de cinci săptămîni.

Un lucru e clar: Geraldo nu se va antrena în al doilea stagiu din Austria, care se va încheia la mijlocul lunii iulie, şi va rata în mod cert primele etape din campionat! Ce face Steaua în situaţia asta?

Levy mai are patru fundaşi centrali dintre care să aleagă. Gardoş, Iliev şi Galamaz sînt primele trei nume de pe lista concurenţilor pentru titularizare, dar mai există şi Martinovici. Iliev şi Galamaz au fost deja folosiţi în amicalul cu georgienii de la Zestafoni din start şi au jucat fără greşeală.

27 de meciuri a prins Geraldo în sezonul trecut din Liga 1, fiind jucătorul de cîmp cel mai folosit. Portarul Tătăruşanu a jucat 34

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
superstar20
superstar20  •  25 Iunie 2011, 11:49

Iliev - Galamaz iar Gardos la mijloc sau in fata celor doi fundasi centrali.Sau Iliev - Gardos.In momentul de fata Iliev mi se pare cel mai bun fundas central al Stelei.

r.gabi
r.gabi  •  25 Iunie 2011, 03:55

De mult timp , am o impresie foarte proasta ,in legatura cu cu profesionalismul dr-ului.R.Paligora. Cat timp a fost medic la Steaua, avut foarte multi jucatori accidentati. Din cate am inteles,prin jur se zvoneste ca drul.Stelei,nu este chiar un profesionist .

alexandru_p
alexandru_p  •  25 Iunie 2011, 03:23

mi'ar placea gardos-iliev, dar nu cred ca se va intampla. galamaz e bunicel dar iliev mi se pare mai bun. om vedea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează