FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Liber la telefon, interzis la TV » Ce are şi ce nu are voie Gigi Becali după ce şi-a început munca la Academia Hagi

Gigi mai are de ispășit 2 ani și 7 luni din pedeapsa de 3 ani și jumătate
Gigi mai are de ispășit 2 ani și 7 luni din pedeapsa de 3 ani și jumătate

Articol de - Publicat marti, 29 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 aprilie 2014 23:21

Începînd de ieri, Becali a început munca la Academia Hagi, are din nou "mobil" şi poate fi vizitat de familie fără reţineri.

După aproape o jumătate de an de cînd a reuşit să obţină schimbarea regimului de detenţie din semideschis în deschis, Gigi Becali a început să lucreze la Academia de fotbal a lui Gică Hagi. Finanţatorul Stelei are un birou propriu şi deţine funcţia de supraveghetor. De luni pînă vineri, el pleacă de la penitenciar la ora 7:00 şi revine înainte de ora 17:00.

În timpul petrecut la Academie, Gigi nu e păzit şi are libertatea de a putea vorbi la telefon cît doreşte. În plus, poate primi şi vizite de la prieteni şi rude, însă nu are voie să părăsească locul de muncă, fără aprobarea penitenciarului.

Chiar dacă va fi liber pe timpul zilei şi va putea deţine un telefon mobil, Becali nu are dreptul de a acorda interviuri sau de a intra în direct la TV. Motivul? În acest moment, el mai are încă un proces pe rol, cel din dosarul Avicola, iar acest lucru îi interzice să ofere declaraţii.

În mai, o zi stă acasă
Gigi a mai obţinut o victorie. El a primit aprobare la cererea făcută pentru a putea să-şi viziteze familia acasă, în Pipera. Conducerea Penitenciarului de la Poarta Albă îl va lăsa acasă o zi, în luna mai, atunci cînd va decide chiar Becali. Acesta va pleca dimineaţă de la închisoare, dar seara va reveni, la fel ca într-o zi obişnuită de muncă.

Ce are voie şi ce nu are voie Becali
- Se deplasează în interiorul Academiei la activităţile prevăzute în timpul, zonele şi pe traseele stabilite de administraţia locului de deţinere.
- Îi e interzis să părăsească locurile planificate, înainte de terminarea programului, fără aprobarea persoanei desemnate de conducerea locului de deţinere să coordoneze activitatea.
- Pe timpul cît se află în afara locului de deţinere, poate păstra şi administra sume de bani din contul personal sau mijloace electronice de plată necesare efectuării unor cheltuieli minime legate de asigurarea igienei personale, transport, suplimentarea hranei, achiziţionarea unor articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, precum şi pentru participarea la unele activităţi cultural-educative.
- Are voie să deţină şi să folosească telefoane mobile personale. Acestea, la fel ca şi sumele de bani rămase, la întoarcerea la penitenciar, sînt păstrate într-un spaţiu special amenajat, în casete prevăzute cu încuietori sigure.

22 de deţinuţi îl însoţesc pe Becali la Academie. Aceştia sînt şi ei angajaţi, la fel ca şi patronul roş-albaştrilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
gipsicaretionfipsi
gipsicaretionfipsi  •  29 Aprilie 2014, 16:44
Postat de cracker pe 29 Aprilie 2014, 13:52

Pai daca s-ar face arestari si procese pe ultimii 15-20 de ani, nu ar mai exista clasa politica la noi. Iar ca o alta paranteza, sistemul nostru juridic prin esenta lui e predispus la coruptie,atata timp cat judecatorii de la Curtea Constitutionala, de la Inalta Curte de Justitie,Prim Procurorii de la Parchete, presedintii de Tribunale smad sunt numiti pe linie politica,si nu sunt alesi pe alte cai, ca in alte tari, la care noi aspiram sa avem o justitie asemanatoare, nu o sa avem o justite sanatoasa.Presedintele tarii numeste judecatorii,unii din ei cu tot felul de derogari pt ca nu indeplinesc toate cond.de-a ocupa acea functie.Ti se pare normal?

Nu cred ca la noi exista clasa politica. Grup de interese da dar politicieni nu (politikos) = pentru altii , pentru cetateni - nicidecum la noi

plischi
plischi  •  29 Aprilie 2014, 15:29

sa stranute in timpul programului are voie? la alte chestii este obligat sa poarte prezervativ? de mestecat poate pe ambele parti ale malaxorului? hartie igienica poate folosi? pe gica hagi are voie sa-l imbratiseze?

danvaideeni
danvaideeni  •  29 Aprilie 2014, 14:58

Hagi!!!! Pe Popescu cand il angajezi???? Rusinee

Vezi toate comentariile (27)
Comentează