FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Licenţa, în pericol! » Tribunalul Comercial Cluj a amînat încă o dată judecarea contestaţiilor privind tabloul credal al Universităţii

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2013 22:14

Lichidatorul judiciar poate depune la FRF planul de reorganizare cel mai devreme în 24 mai, termenul limită fiind cu o zi mai devreme.

"U" Cluj are toate şansele să evite retrogradarea pe teren, dar riscă să nu primească licenţa pentru sezonul următor. Ieri, la Tribunalul Comercial Cluj, a fost un nou termen de judecată a contestaţiilor depuse de Florian Walter şi Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Cluj privind tabelul credal.

Judecătorul sindic a amînat însă judecarea cauzei pentru data de 15 mai, deoarece la termenul de ieri nu s-a făcut dovada citării tuturor creditorilor lui "U".

S-a intrat tîrziu în insolvenţă
Această amînare le dă peste cap planurile oficialilor Universităţii referitoare la procesul de licenţiere pentru sezonul viitor al Ligii 1.

"Timpul este extrem de scurt pentru realizarea planului de reorganizare. Sîntem programaţi la FRF pe 23 mai, dar în condiţiile date, putem depune documentaţia finală cel mai devreme în 24 mai. Consider însă că existenţa planului de organizare nu ar trebui să fie o condiţie obligatorie pentru acordarea licenţei. Sper ca FRF să nu creadă altfel. Ar fi fost mult mai confortabil pentru mine dacă se începea procedura de insolvenţă cu o lună mai devreme", a menţionat Horia Ţiril. El va rămîne administrator judiciar la "U" Cluj pînă pe 15 mai.

29 de milioane de lei însumează datoriile clubului clujean

10 milioane de lei are de recuperat Florian Walter de la "U" Cluj conform tabelului credal, dar el solicită încă 5 milioane de lei

6,7 milioane de lei este suma pe care trebuie să o recupereze statul de la "şepcile roşii"

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  18 Aprilie 2013, 11:42

"U" Cluj nu moare! Salvati echipele cu traditie si suporteri!

cretu.marius.l
cretu.marius.l  •  18 Aprilie 2013, 10:32

Sa speram ca Sandu si Draghomir militianul au atatea bube pe suflet ca nu isi permit sa mai dezafilieze inca o Universitate traditionala din fotbalul romanesc. Oricum U nu moare si trebuie sa scape de Busca. Busca n-ai ce CAUTA IN CLUJ.

frankiewilde
frankiewilde  •  18 Aprilie 2013, 10:09

"U" CLUJ NU MOARE!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează