FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Liga 1 are un nou sponsor oficial! Cum se va numi campionatul României

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 13:21

Liga 1 devine Liga 1 Orange, după ce Orange România și Liga Profesionistă de Fotbal au încheiat astăzi un parteneriat.

"Este un nou pas pe care Orange îl face în continuarea tradiției de susținător al sportului în general, și al fotbalului românesc în particular. Sportul este una dintre direcțiile principale ale strategiei de sponsorizare a companiei, alături de cinema și muzică", se arată în comunicatul celor de la LPF.

Liga 1 a mai fost sponsorizată în trecut de Ursus, Burger, Frutti Fresh, Gamebookers şi Bergenbier.

"Pentru foarte mulți microbiști numele Orange a devenit sinonim cu fotbalul, în urma unui întreg șir de proiecte dedicate, precum susținerea unuia dintre cele mai mari cluburi de fotbal din România, pachetul PrePay Suporter sau aplicația Fotbal Info, dar și prin parteneriatele pentru competițiile internaționale UEFA EURO 2012 și UEFA EURO 2016. Noul acord, impreună cu noua ofertă, vin să completeze acțiunile în care ne-am implicat de-a lungul anilor în lumea fotbalului, pentru a aduce acest sport îndrăgit de români mai aproape de clienții noștri, atît pe teren, cît pe televizor și pe telefonul mobil”, a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer al Orange România.

Acest parteneriat aduce și o ofertă nouă pentru iubitorii sportului rege. Prin Orange TV Go, soluția Orange TV pentru dispozitivele mobile, clienții Orange cu abonamente din noua ofertă pot urmări nelimitat meciurile din Liga 1 pe telefon, tabletă sau laptop, iar cu ajutorul stick-ului Orange TV și  pe ecranul mare al televizorului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  16 Noiembrie 2015, 17:25

Cum e ca Digi si Telekom sa dea multe milioane de Euro pe sezon,dar sa dea pe generice inainte de meciuri, Liga I Orange,care probabil nu da mai mult de 1.000.000? Adica sa faca reclama principalului concurent. Hai ca suntem simpatici.

gerulozaurus
gerulozaurus  •  16 Noiembrie 2015, 14:41

momentan e Liga 1 ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează