FOTBAL  »  Superliga  »  RELUAREA CAMPIONATULUI

„Liga 1 pe 5 iunie? Va fi bâlci, miuță!” » Tehnicianul român care contestă vehement propunerea LPF

Claudiu Niculescu nu crede că Liga 1 s-ar putea relua în condiții normale la începutul lunii iunie
Claudiu Niculescu nu crede că Liga 1 s-ar putea relua în condiții normale la începutul lunii iunie

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2020 08:18

Claudiu Niculescu (43 de ani), tehnicianul lui CS Mioveni, nu crede în sustenabilitatea programului afișat de Liga Profesionistă de Fotbal, conform căruia campionatul din România s-ar putea relua la începutul lui iunie.

„Dacă vom începe pe 15 mai pregătirea și campionatul va debuta pe 5 iunie, practic înseamnă două săptămâni de pregătire. Va fi un fel de bâlci sau un fel de miuță în spatele blocului, în cartiere.

Vor fi multe multe accidentări musculare. E normal, până la urmă. Sunt două luni de pauză totală. Dacă se va da drumul la antrenamente după data de 15 mai, deși nu cred că ne vom antrena cu toții, ci doar pe grupuri de 3-4-5 jucători, mai devreme de 15 iunie nu se poate relua”, a declarat Niculescu, la TV Digi Sport.

„Liga 1 pe 5 iunie? Va fi bâlci, miuță!” » Tehnicianul român care contestă vehement propunerea LPF

Cu verde sunt zilele când s-ar juca etapele rămase restante // Sursă foto: lpf.ro

Claudiu Niculescu și-a ales favorita la titlu în Liga 1: „CFR Cluj are șanse 100%”

„CFR Cluj are o șansă mare acum. Oricum avea o șansă mare, dar acum are șanse 100% să câștige. Ardelenii pot alinia două sau chiar trei echipe. În toamnă, jucau joi cu o echipă, iar duminică învingeau folosind alți jucători. 

Va fi greu pentru restul formațiilor, vor fi accidentări. Să faci două săptămâni de pregătire după două luni de pauză e imposibil”

Claudiu Niculescu, antrenor CS Mioveni

VIDEO Scenariul care ar face ca FCSB să se califice în Liga Campionilor, iar CFR Cluj să cadă în Europa League

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali, dezvăluiri despre cum îi aducea femei lui Gheorghe Hagi: „I-am închis în casă cu cheia”

Cum l-a speriat Gigi Becali pe Andrei Chindriş » 3 argumente pentru care și-a anunțat agentul că nu semnează acum cu FCSB

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
alexandruivan7
alexandruivan7  •  23 Aprilie 2020, 17:01

Inainte sa se opreasca campionatul nu tot miuta in spatele blocului era?

2102911679735264
Calin Radulescu  •  23 Aprilie 2020, 10:28

Claudiu nu intelege ca fotbalul nu conteaza si LPF vrea sa joace exclusiv pentru BANII din drepturile TV, dupa care inchide taraba pana la iarna probabil... CE CONTEAZA ce caterinca e pe teren si ce rezultate se inregistreaza... DACA ar fi sa respectam logica fotbalul ar trebui suspendat total pana la aparitia unui tratament pt COVID 19... Ce in timpul razboaielor s-a jucat fotbal?

doriansky
doriansky  •  23 Aprilie 2020, 09:23

E clar! Daca Niculescu, un tehnicican de prim rang al fotbalului romanesc, si-a exprimat dezacordul fata de programul LPF, atunci acest program trebuie neaparat schimbat! De fapt, sunt surpins ca nimeni din cei care au stabilit acest program nu l-a consultat pe Mister. Gino e ocupat sa-l piteasca pe fiu'su de coronavirus si mai ales de raspunderea penala iar Justin joaca prea mult FIFA20 in retea cu pretenii, asa ca nu-l mai intereseaza cum e mai bine pt campionatul real. Ce spune claudiu trebuie urgent luat in seama, mai ales ca argumentul sau forte cum ca "Va fi un fel de bâlci sau un fel de miuță în spatele blocului, în cartiere" este unul de speriat!! Personal cred ca asa era si inainte de pandemie si asa ar fi si dupa 15 iunie sau iulie sau .... august- septembrie. O sa vedem cum ramane, dar sunt oricum trist pentru ca mister Claudiu nu a fost intrebat despre cum sa fie organizata competitia din sezoanele viitoare, daca cu 14 sau 16 sau 18 echipe, daca cu play-off sau play-out, daca cu VAR sau fara, daca cu spectatori (si atunci cati??)sau fara ... Greseli facute de niste diletanti de jurnalisti care nu stiu sa intervieveze corespunzator o valoare atunci cand au rarisima ocazie!! Bafta!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează