FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 0-0

Liţă Dumitru: "Jucătorii Stelei veniţi de la Urziceni nu sînt iubiţi, pentru că nu au arătat că au valoare"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2010 00:00

Fostul internaţional al Stelei şi al Rapidului, Liţă Dumitru, stabilit recent în Germania, a declarat că roş-albaştrii ar fi trebuit să învingă ieri în meciul din Giuleşti şi apoi s-a referit la "grupul Urziceni" al Stelei.

" Steaua este o echipă puternică şi este normal că Rapid a jucat defensiv aseară. Cum spunea Copos, rapidiştii au cîştigat un punct, după un meci foarte greu. Toată lumea a lăudat Rapidul, dar Steaua trebuia să învingă. Cît priveşte meciul de Cupă, se poate întămpla orice", a zis Dumitru la sportro.

"La Steaua s-au format două grupuri, cei de la Steaua şi cei de la Urziceni. Ultimii nu sînt iubiţi, pentru că nu au demonstrat ca au valoare de a juca în Ghencea. Nu pot să ţin cu Rapid, pentru că datorită a doi oameni de acolo nu am ajuns în Giuleşti. Cred că Steaua va învinge joi, în Cupă", a mai afirmat fostul internaţional.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează