FOTBAL  »  Superliga  »  LITIGIU GICĂ POPESCU - FRF

Litigiul dintre Gică Popescu şi FRF a intrat pe mîna procurorilor DNA

Articol de - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

Litigiul dintre Şcoala de Fotbal Gică Popescu, Dunărea Galaţi şi FRF pentru 300.000 de euro se mută la Parchet.

 

Gică Popescu a refuzat să plătească 300.000 de euro clubului Dunărea Galaţi pentru transferul juniorului Bogdan Gavrilă la AS Roma, iar FRF i-a exclus fostului internaţional echipele din campionatele de juniori. Cazul nu s-a încheiat însă, a intrat pe mîna judecătorilor şi a procurorilor.


Plîngere penală împotriva comisiilor?
Surse din anturajul lui Gică Popescu susţin că fostului căpitan al Barcelonei aşteaptă ca FRF să-i trimită motivarea deciziei de excludere pentru a face plîngere penală împotriva membrilor comisiilor care au judecat cazul. "Baciul" este decis să ceară şi despăgubiri. El se află în proces cu Federaţia şi cu gruparea din Liga a 2-a.


Reclamat la DNA
De partea cealaltă, Auraş Braşoveanu, preşedintele Dunării Galaţi, a făcut deja
plîngere penală la DNA împotriva lui Gică Popescu, sub acuzaţia de înşelăciunie: "Am
primit răspuns de la DNA că plîngerea noastră a fost trimisă pentru verificări Parchetului de
pe lîngă Judecătoria Sector 2 Bucureşti".

Au negociat de două ori la Naşu' în birou
Mircea Sandu a încercat să medieze conflictul. Preşedintele FRF a chemat de două
părţile la el în birou, în noiembrie 2009, respectiv luna trecută.

Oficialul gălăţean, Auraş Braşoveanu, a dezvăluit: "Mircea Sandu ne-a spus: <Înţelegeţi-vă cumva, nu o mai lungiţi! Popescu ne-a propus 100.000 de euro şi doi jucători, Cioinac şi Cristescu. N-am acceptat".

Braşoveanu a mai explicat: "Noi am cerut 150.000 de euro, în trei tranşe, jucătorul Cioinac definitiv, plus coproprietate lui Bogdan Gavrilă. Popescu a refuzat. În februarie am renunţat şi pretenţia de coproprietate a lui Gavrilă, dar marele Gică Popescu n-a vrut nici aşa. Să nu mai spună el că pe Dunărea Galaţi a intersat-o doar cei 300.000 de euro" .

"Mircea Sandu ar trebui să ştie că fără viţei, nu poţi avea vaci de laptei"
Ţîcă Zamfir, şeful Şcolii de Fotbal Gică Popescu, pune la zid FRF. "Nu e nici o problemă că ne-au exclus din campionate. Ce să spun, nu o să mai jucăm cu Drăgăşani! Vom asigura copiilor meciuri internaţionale sau împotriva unor echipe mai puternice! Astfel ne vom pregăti mai bine, să aibă FRF de unde selecţiona jucători la loturile de juniori. Anul asta avem 11, iar în 2009 am avut 14. După cum procedează FRF, nu e de mirare că naţionala a coborît pe locul 38 în lume şi ne vom ducem şi mai jos. Onorata Federaţie n-a făcut nimic pentru juniori, de asta sîntem unde sîntem. Mircea Sandu ar trebui să ştie că nu poţi avea vaci de lapte, dacă nu creşti viţei", a precizat Zamfir.

"FRF n-avea voie să i-a măsuri împotriva noastră pînă cît se încheie procesul. Nu e vina noastră că Dunărea Galaţi a acceptat să ne putem adresa justiţiei dacă nu ne înţelegem pe cale amiabilă"
Ţîcă Zamfir, şeful Şcolii de Fotbal Gică Popescu

"România geme de oameni valoroşi, dar noi avem în frunte numai <guguştuci>. Gică Popescu a devenit un paria la FRF, fiindcă celor de acolo le e frică să n-ajungă preşedinte. La el n-ar mai merge cu plicul de 500 de euro, ar conta doar competenţa"
Ţîcă Zamfir, şeful Şcolii de Fotbal Gică Popescu

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  29 Martie 2010, 18:48

Cand plateste ''dl POPESCU'' pentru evaziunea fiscala in cazul BRATU?

 •  29 Martie 2010, 18:43

DIN CATE VAD LA EL MERGE NUMAI DE LA 300K IN SUS. MARE CINSTIT MAI ESTI MAI BACIULE. TE-AI MURDERIT PT UN PUMN DE EURO.

 •  29 Martie 2010, 18:40

nu o fii Popescu sfant dar astia la federatie mai au putin si desafiliaza toate echipele care nu le convin . Urmeaza Timisoara si Craiova ? Timisoara a fost la cativa pasi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează