FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GALERIE FOTO Primele declaraţii ale lui Srgian Luchin la Steaua: "E o mare oportunitate" Ce număr va purta şi ce spune despre bulgari

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 09 august 2014 17:35

Srgian Luchin a susţinut astăzi prima conferinţă ca jucător al Stelei. Fundaşul a fost adus de la Botev Plovdiv, roş-albaştrii plătind 200.000 de euro pentru transferul fostului dinamovist.

Srgian Luchin va purta numărul 5 la Steaua, număr ce a fost purtat în trecut de Tudorel Stoica şi de actualul antrenor al roş-albaştrilor, Costel Gâlcă. Imediat după conferinţă, fundaşul a plecat spre aeroportul de la Otopeni, de unde va zbura spre Cluj cu o cursă charter.

"Luchin este un jucător bun. Din păcate nu va putea juca în playoff, dar să sperăm că va juca în grupele Ligii. El şi-a dorit să vină la Steaua. Au fost negocieri destul de lungi cu clubul. Cu Srgian ne-am înţeles destul de repede", a declarat preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.


"Am venit cu entuziasm, nu or să fie probleme cu fanii"
Zîmbitor şi sigur pe el, fostul căpitan al lui Dinamo a explicat de ce consideră sosirea în Ghencea drept un mare pas înainte.

"Pentru mine e o şansă importantă. Mi s-a dat o oportunitate mare. E o presiune mare , dar cu siguranţă nu mi-e frică de presiune şi nici de concurenţă. Am venit cu mare încredere, entuziasm şi cred că împreună vom obţine rezultatele pe care le dorim. Băieţii m-au primit foarte bine. Din păcate săptamîna asta am stat mai mult prin birouri şi cabinete medicale. Pe majoritatea îi cunosc, cred că mă voi integra destul de repede.

Cu fanii nu cred că o să fie probleme. Cît îmi fac treaba pe teren, nu cred că voi avea probleme cu suporterii. Îi cunosc foarte bine pe cei de la Ludogoreţ. Sunt buni într-adevăr, dar nu sunt de speriat. Cred că vom face un pas important încă din primul meci. Orice jucător îşi doreşte să joace în Champions League. Practic este apogeul oricărui fotbalist.

Mă bucur că am fost dorit insistent de patron. Sper să nu dezamăgesc. Voi da totul pentru echipă! Avem un lot foarte bun şi la cum am început campionatul sunt sigur că vom continua pe aceeaşi linie. Am vorbit şi cu Lato şi mi-a zis cum stau treburile pe aici. Vrem titlul şi cupa!", a declarat Srgian Luchin.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (184)
bamse1901
bamse1901  •  09 August 2014, 19:56

neinteresant

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  09 August 2014, 19:42

Bine ai venit la noi,iti sta bine in tricou de campion.... Tricoul de insolvent chiar nu te prindea....

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 August 2014, 18:56

Luchin, e un jucator care are niste limite ! Pana acum le stiam numai pe ale fotbalistice, acum dupa minciunile spuse si demonstrate, au iesit la suprafata si cele morale !

Vezi toate comentariile (184)
Comentează