FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ - DINAMO 2-1

VIDEO » Meci NEBUN la Târgu Mureș! ASA produce surpriza și învinge Dinamo, scor 2-1

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2016 22:31

ASA Târgu Mureș produce prima mare surpriză a noului sezon în etapa a 7-a după ce a învins-o pe Dinamo pe teren propriu, scor 2-1.

ASA TÂRGU MUREȘ - DINAMO 2-1
TEXT / VIDEO
Au marcat: Zicu 78, 88 / Rotariu 60
Penalty ratat: Gnohere 32

Partida a fost întreruptă în startul meciului aproximativ 7 minute după ce unui suporter dinamovist i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervența SMURD-ului.

Gnohere a ratat prima mare ocazie de gol în minutul 20, când a șutat de la 20 de metri, dar mingea s-a dus puțin pe lângă poartă. Tot atacantul dinamovist a fost în centrul atenției și 10 minute mai târziu când a ratat o lovitură de pedeapsă obținută de Romera.

După o oră de joc, Rotariu primește o centrare de la Oliva și marchează cu un șut din interiorul careului.

Băieții lui Dan Alexa au revenit în meci când nimeni nu se mai aștepta. Cu 12 minute înainte de final, Zicu a executat excelent o lovitură liberă și mingea a trecut prin apărarea dinamovistă fără a fi respinsă și a intrat în poartă.

Același Zicu a bifat dubla în minutul 83 și a ajuns la 3 goluriu în carieră în poarta lui Dinamo în campionat, după ce prima dată a înscris când era la Rapid, în sezonul 2006-2007, când Dinamo învingea formația giuleșteană, scor 4-1.

ASA Târgu Mureș obține astăzi primele puncte în noul sezon și ajunge la -3 în clasament după ce a pornit campionatul cu un handicap de 6 puncte. Dinamo e pe 4, cu 12 puncte, la 5 lungimi în spatele liderului Steaua.

 

 

Echipe de start:

ASA Tîrgu Mureș: Mingote – Belu, Cordoș, Dobrosavlevici, G. Matei - Candrea, G. Mureșan (cpt) - Surdu, Zicu, Feketics - Kuku
Rezerve: Viciu – E. Dică, Al. Ioniță, Mendy, Morar, Deaconu.
Antrenor: Dan Alexa

Dinamo: Brănescu – Romera, Nedelcearu, M. Popescu, Oliva – Hanca, Busuladzic, Palici (cpt) – Rotariu, Gnohere, Lazăr.
Rezerve: Cobrea – Olteanu, Marici, Șerban, Nistor, Nemec, Popa.
Antrenor: Ioan Andone

Arbitru: George Găman (Craiova)
Asistent 1: Gabriel Bîrjac (Zalău)
Asistent 2: Marius Marchidanu (Brăila)
Rezervă: Adrian Cojocaru (Galați)
Observator LPF: Eduard Alexandru (Ploiești)
Observator CCA: Cristian Nica (Ploiești)

La încălzirea dinaintea partidei, Marius Constantin s-a accidentat, iar Dan Alexa a decis să-l trimită în locul său pe Andrei Cordoș.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (764)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Septembrie 2016, 00:04

mi-a facut placere sa comentez dupa meci, desi nu mi-a facut placere subiectul comentat. o infrangere aiuritoare, dar cum stim, sportul, olimpismul, au o mare deviza : ai invins, continua! ai pierdut ! continua. mi-a facut placere fiindca cel putind e cand am scris eu, a fost un excelent nivel al discutiilor. iata ca se poate ! super. va adresez felicitari, tuturor celor din acel moment si pana acum, pentru opiniile, sustinerile, argumentele voastre, drepte sau nedrepte, dar civilizat expuse ! asa e normal, asa trebuie sa fie. numai bine all, noapte buna.

dinnobolique
dinnobolique  •  12 Septembrie 2016, 22:38

1. Prima greseala este a lui Andone, nu poti sa pregatesti un meci in asemenea hal, nu poti sa ai pretentii cand stai intr-un singur fundas central, Nedelcearu... 2. Nu se poate sa conduci in deplasare cu 0-1 si sa nu ai o idee de joc mai departe, ori te aperi si astepti greseala adversarului pe contraatac ori ataci in continuare! Dinamo dupa ce a dat gol a dormit pe teren, a crezut ca a castigat meciul. 3. Arbitrul a anulat golul de 2-2 al lui Dinamo, dar pe o faza identica, la primul gol al lui Zicu a judect altfel faza, desi Ciolacu se afla in ofside si era pe directia mingii sutata de Zicu din lovitura libera. PS: Din punctul meu de vedere Andone nu stie sa pregateasca tactic meciul si nici nu stie sa isi motiveze jucatorii!

saviola2_8
saviola2_8  •  12 Septembrie 2016, 22:30

hahahaha, i-a batut zicu si la propriu si la figurat:)))))))))) ce palma i-a dar zicu lui nedelcearu ala:))))) dinamo merita totusi egalul, golul lor a fost anulat aiurea...insa ca joc sunt penibili, sa te bata descultii astia...e ceva de speriat. dinamo sta doar in 2 3 fotbalisti, e greu, in ritmul asta vor avea emotii pt play off. cat despe faza cu golul, arbotrul a fost aiurea acolo, nu vad pe nicio reluare de ce l-a anulat...insa noi am aut TREI GOLURI cu astra, nu am vazut niciun dinamovist atunci OBIECTIV, sa spuna lucrul asta, sau cel putin nu imi amintesc, acum insa sunt cel putin 4 5 stelisti care spun ceea ce am zis eu...diferenta de educatie.

Vezi toate comentariile (764)
Comentează