FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 3-2

VIDEO Viitorul învinge Astra, 3-2, și își continuă lupta la titlu » Echipa lui Hagi a întors meciul în doar 3 minute

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 17:10

Viitorul a câștigat meciul din etapa a 8-a de pe teren propriu cu Astra, scor 3-2, și o egalează în fruntea clasamentului pe FCSB, care va avea meci luni cu Dinamo, de la ora 20:30.

Giurgiuvenii au deschis scorul în minutul 12, după ce Daniel Niculae a reluat cu capul centrarea lui Budescu de pe partea dreaptă.

Băieții lui Hagi au preluat apoi controlul jocului și cinci minute mai târziu Purece a avut o ratare monumentală din trei metri. Vlad Morar și-a trecut și el numele pe lista ratangiilor, după ce n-a putut trimite pe spațiul porții deși se afla față-n față cu Iliev.

11 pase decisive
a reușit Budescu în acest sezon de Liga 1, fiind lider la acest capitol peste Eric și Hanca (10)

Cu o defensivă care s-a făcut de râs astăzi, Astra nu putea emite însă prea multe pretenții.

Eforturile Viitorului au dat roade cu 5 minute înainte de finalul primei reprzie, când Morar a transformat impecabil o lovitură de la 11 metri. Penalty-ul a fost obținut de Boli, care a fost lovit de Iliev în săritură. Trei minute mai târziu, Țucudean a șutat și Săpunaru a deviat mingea în propria poartă.

Țucudean a marcat până la urmă în minutul 77, când a reluat din prima de la 10 metri fără nicio șansă pentru goalkeeperul Astrei. Geraldo a stabilit scorul final în ultimul minut de joc.

Viitorul și FCSB împart prima poziție în play-off, cu 38 de puncte, însă trupa lui Hagi stă mai bine din punct de vedere al întâlnirilor directe. Astra continuă să rămână ultima, cu 26 de puncte.

Giurgiuvenii nu i-au inclus în lot pe Filipe Teixeira și Junior Morais. Citește AICI detaliile care l-au făcut pe Șumudică să ia această decizie!

VIITORUL - ASTRA 3-2 VIDEO / liveTEXT
Au marcat: Morar 40 p., Săpunaru ag. 43, Țucudean 77 / D. Niculae 12, Geraldo 90

Vezi și: FOTO Două ratări MONUMENTALE pentru Viitorul! De nervi, Șumudică și-a scos un fotbalist în minutul 23

Vezi și: FOTO Istvan Kovacs a comis-o la meciul 200 în Liga 1! N-a dat un penalty evident în Viitorul - Astra

Echipele de start:

Viitorul: Râmniceanu - Benzar, Țîru, Boli, Ganea - Vînă, N. Roșu, Casap - Purece, Țucudean, Morar
Rezerve: Buzbuchi, Dumitrescu, Fl. Coman, Iancu, Ciobanu, Mladen, Chițu

Astra: Iliev - Oros, Săpunaru, Fabricio - A. Stan, Takayuki, Boubacar, Nicoară - Al. Ioniță II, D. Niculae, Budescu
Rezerve: Silviu Lung, Geraldo, Florea, Moise, Lovin, Pițian, Balaure

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (224)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Aprilie 2017, 12:39
Postat de zecs93 pe 30 Aprilie 2017, 00:28

Cat despre partea 2 , ce corect ati jucat voi ma in meciu ala ?? ca va fereati ca soldatii de dinamite la meciu ala de la medias, pai doar sikorski ala a patruns printr-e jaloanele voastre de aparatori de 3 ori si a ratat ca ***, deci voi nu ati jucat niciun fel de corect in meciu ala, au fost mediesenii prosti ca nu au castigat meciu si au ratat *** !!!

aujucat foarte corect stelistii cu gaz,altfel se dadeau sa nu castige,si erati out,si nu iti mai da like singur,penibiluleprost

andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Aprilie 2017, 12:38
Postat de zecs93 pe 30 Aprilie 2017, 00:27

Tare prost mai esti, daca o sa vezi in analele fotbalului anterior, vei vedea ca Miriuta ( la cat de mare dinamovist este) ne-a incurcat de multe ori, si cand era antrenor la Ceahlaul si de cand este antrenor la CFR !!! Doar in acest tur l-am batut, la cluj fac pariu ca nu venim cu victorie, ala e un teren blestemat !!!

tucredcaestiprostulprostilor,uitasem de tine,tu esti haterul nr 1,te dai corect si dupa aia intri pe art stelei si improsti cu noroi,eu ce zic prostule,i tur a fost pe fata,se vedea clar ce corecti erau unii din teren de la cfr,niciodata nu batea dinamo

andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Aprilie 2017, 12:31
Postat de adriann_ pe 30 Aprilie 2017, 12:16

Intre Hagi, care baga bani ca sa creasca fotbalisti si ciobanul puscarias, care vrea doar profit cu orice pret, toti oame ii sanatosi la cap si care iubesc fotbalul ar trebui sa il prefere pe Hagi. Si implicit sa vrea ca Viitorul sa ia titlul.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (224)
Comentează