FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA 0-1

VIDEO Dramatic! CS U Craiova a câștigat la ultima fază și a urcat pe locul 2 în Liga 1, peste Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 16:36

FC Voluntari a pierdut la ultima fază meciul cu CS U Craiova, scor 0-1. Unicul gol al meciului a fost înscris de Andrei Ivan. 

Vezi AICI liveTEXT

VEZI VIDEO

Oltenii aveau de ce să fie nemulțumiți dacă s-ar fi terminat 0-0, având o mulțime de ocazii. Nuno Rocha a tras în bară în a doua parte a jocului, iar execuția lui Bancu a fost respinsă de pe linia porții de ilfoveni.

Formația gazdă n-a existat în acest meci, neavând nici măcar o șansă de a marca, deși a evoluat pe teren propriu.

Ivan a marcat cel de-al 10-lea gol în Liga 1. Interesant, 5 dintre acestea au fost cu echipe din Ilfov, 3 cu FC Voluntari şi 2 cu Concordia.

CS U Craiova a urcat pe locul 2, cu 17 puncte după 9 etape, depășind Dinamo și Pandurii. FC Voluntari are 11 puncte și este pe locul 8, la egalitate cu Gaz Metan. O despart 5 puncte de ocupanta locului 3, Dinamo.

Echipele de start:

FC Voluntari: Bornescu - Coman, Spahija, Maftei, Acsinte - Novac, Lungu - Popadiuc, Marinescu, Cernat - Ivanovici
Rezerve: Balauru, Filipov, Balaur, Cazan, Tăbăcariu, A. Bălan, Căpățână

CSU Craiova: Calancea - Popov, Acka, Briceag, Vătăjelu - Madson, Bancu - Ivan, Nuno Rocha, Gustavo - Măzărache
Rezerve: I.Popescu, A. Manea, Da Graca, Surugiu, Băluță, Zlatinski, Rambe

 
 

 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (30)
274175129612504
Alexandru Mihalache  •  21 Septembrie 2016, 21:40

O victorie meritata, dar chinuita. CSU are un lot foarte bun de jucatori. In meciul de la Voluntari am vazut o echipa care a stat foarte bine din punct de vedere fizic, un lucru bun pentru banca tehnica. Este bine ca in teren sa se afle jucatorii cei mai in forma, cei mai bine pregatiti la momentul jocurilor. Dupa parerea mea si a multor suporteri olteni, la acest capitol al stabilirii formulei de joc si a schimbarilor ulterioare se comit in continuare greseli. Am vazut doi jucatori foarte buni, Gustavo si Surugiu care nu inteleg de ce nu sunt folositi permanent. Nu inteleg ce ar trebui sa mai faca acesti fotbalisti pentru a fi titulari meci de meci. Au trecut aproape trei luni pentru ca antrenorul sa-l introduca pe Surugiu mai multe minute. Cat timp va mai trebui sa treaca pentru a-l vedea pe Screciu si alti tineri de perspectiva. De ce nu joaca Manea? Ce vina are el, daca nu este pus in valoare de fundasul dreapta? S-a observat si in acest meci ce diferenta este intre cei doi fundasi laterali ai CSU. Ivan, un fotbalist complet, unul dintre putinii din tara care face excelent ambele faze de joc, nu da rezultate foarte bune in dreapta. De ce? Cauza este aceiasi, a nesustinerii fundasului dreapta. Vrem sa jucam ofensiv, dar il introducem pe Zlatinski in locul lui Madson. Ce se intampla daca acolo il retrageam pe Nuno Rocha acolo, in conditiile in care cei de la Voluntari stateau mereu in aparare? La Craiova nu este suficient jocul mediocru. Noi vrem sa invingem Steaua si Dinam

dase
dase  •  21 Septembrie 2016, 21:09
Postat de bigdeal pe 21 Septembrie 2016, 20:51

Bai relicva de bucale, vezi-ti de saracia ta. Nu vei apuca tu ziua cand Steaua va disparea!

Vezi ca asta e rasa superioara , el săracul așa crede.

bigdeal
bigdeal  •  21 Septembrie 2016, 20:51
Postat de bvd_magheru pe 21 Septembrie 2016, 20:04

Bai piticanie din judet !! Nu mai exista steaua . Este doar echipa lui becali . Atit .

Bai relicva de bucale, vezi-ti de saracia ta. Nu vei apuca tu ziua cand Steaua va disparea!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează