FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA 0-0

FOTO » X și 0 » Dinamo și CSU Craiova sunt blocate în play-off: niciun gol marcat, niciun gol primit

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 martie 2017 22:22

Dinamo și CSU Craiova au terminat la egalitate, 0-0, în etapa a doua din play-off. Dinamo este pe 5, cu 23 de puncte, CSU Craiova este pe 4, cu 24 de puncte

  • Dinamo trebuia să primescă penalty în prima repriză. Vezi detalii

  • Giovani Becali, fost impresar, este în tribune, lângă Adi Mutu. Fanii lui Dinamo au afișat peste 25 de bannere cu mesajul "Vrem stadion fără pistă"

 

Vezi AICI liveTEXT

Dinamo - CSU Craiova 0-0

Dinamo și CSU Craiova au oferit un meci spectaculos, cu foarte multe ocazii de gol, la ambele părți.

Cea mai mare ocazie a meciului a avut CSU Craiova, prin Andrei Ivan. În finalul primei reprize, atacantul a scăpat singur cu Penedo și a șutat slab, portarul respingând.

În a doua parte, Dinamo a părut că se află la controlul meciului și a avut câteva ocazii importante. Oltenii au avut și ei o ocazie mare, când centarea lui Băluță a lovit bara transversală.

 

 

 
 

Echipele de start: 

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, M. Popescu, St.Filip - Nistor, Busuladzici, Palici (Rivaldinho 71') - Hanca (Bawab 80'), Nemec (Spătaru 80'), Bumba
Rezerve: Cerniauskas,, Dielna, Maxi Oliva, I. Șerban

 

CSU Craiova: Calancea - Dimitrov, Barthe, Popov, Bancu - Zlatinski  (Jazvici 71'), Screciu, Băluță - Gustavo(Mateiu 71'), Ivan, Măzărache
Rezerve: Mingote, Kelici, Fajici, Bucurică, Manea

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (385)
dansy
dansy  •  20 Martie 2017, 07:58

***.Nu vede nimeni faultul lui Buszulajici pe talpa jucatorului de la Craiova - in primele 20 minute.Acolo a fost de portocaliu si nici voi nici arbitrul nu ziceti nimic.Singurul care a zis ceva a fost comentatorul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  20 Martie 2017, 03:09

Contra a zbarcit-o azi,a gresit tactica, mai bine juca titular cu Popa in detrimentu lemnului de Nemec, si-acum am in cap faza din minutu 76 parca cand e singur singurel spre poarta si el se intoarce la 180 de grade si asteapta sa vina fundasu craiovei sa i-o ea !!! E incredibil, azi mingea n-a vrut sa intre in poarta, cu mai mult curaj puteam castiga meciu de azi, Craiova nu mi-sa parut asa invincibila si tematoare cum o vedeau unii, pacat de atmosfera din tribune, sunt mandru ca am facut parte din galerie ( din nou), frumos si mesaju cu vrem stadion fara pista, poate vede maine jeggu ala de badea cand are intrevederea cu monica iagar in legatura cu grabirea urgenta a documentelor, hai baaa *** sa faceti stadion, va face statu pe gratis si voi va puneti singuri piedica, incredibil de prosti !!! Cat despre titlu, azi a fost ultima carte, am iesit din lupta la titlu, victoria cu craiova era urgenta, asta e, ne multumim si cu locu 2 :))))))) si bineinteles cu o victorie in meciu de pe 2 aprilie *** clonate fara glas !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariusss72
mariusss72  •  20 Martie 2017, 00:26
Postat de samertx pe 20 Martie 2017, 00:19

Pardon: sub-inginerește?

Ti-a spus tot ce a avut de spus, ***. Du-te la culcare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (385)
Comentează