FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CFR CLUJ 1-1

VIDEO Piedică moldavă » CFR Cluj ratează șansa de a o egala pe FCSB după un egal cu Poli, 1-1

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Articol de - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 22:52

Poli Iași, doar înfrângeri în play-off, a scos primul punct chiar contra CFR-ului, 1-1, și a privat-o de victoria prin care ar fi egalat FCSB în clasament.

CFR Cluj a urcat în Copou cu un obiectiv clar: egalarea FCSB în clasament. Cu gândul la golul necesar ajungerii liderului, clujenii au uitat până și de obsesia lui Dan Petrescu, gestionarea fazelor fixe. A fost nevoie de ajutorul barei pentru ca Arlauskis să scape cu fața curată la "capul" lui Frăsinescu trimis după lovitura liberă executată de Cristea în minutul 5.

Luați tare, ardelenii nu s-au regăsit în prima jumătate a reprizei întâi. Primul șut pe poartă al oaspeților a adus însă și deschiderea scorului, Țucudean înscriind în poarta primei echipe cu care a cochetat din Liga 1. Atacantul naționalei a fost adus la 16 ani la Iași, dar moldovenii nu au reușit, atunci, înregimentarea sa!

Au nevoie de victorie

Iașiul a început mai bine repriza secundă și a pus presiune la poarta lui Arlauskis. Însă faza a venit în urma unei faze fixe, un penalty acordat după ce Sin a căzut de lângă Bordeianu. Andrei Cristea a bătut excelent penalty-ul și a făcut un 1-1 de coșmar pentru "feroviari".

Care au contat rar. Doar Omrani, reluare puțin pe lângă, și Țucudean, care a fost aproape de 2-1 pe final. În rest, nimic pentru o echipă care, la victorie, egala liderul FCSB.

Și, pentru a avea șanse la titlu, are nevoie de victorie în meciul de weekendul viitor de la București, contra locului 1.

150 de meciuri în Liga 1 a bifat Țucudean după partida de azi. A schimbat 6 echipe în primul eșalon: Dinamo, FCSB, ASA, Pandurii, Viitorul, CFR

4 înfrângeri din 4 avea Iașiul în play-off, care adunase 5 meciuri pierdute la rând

Nașul Iașiului

George Țucudean are o victimă preferată în Liga 1. Iașiul. Indiferent ce nume a purtat, CSMS, CSM Poli sau Politehnica, vârful de azi al CFR-ului a marcat împotriva lor 10 goluri din cele 45 înscrise de el în Liga 1. Aproape un sfert! Urmează, în clasamentul reușitelor sale, Concordia și Gaz Metan, ambele cu câte 5 goluri primite. (Liviu Manolache)

Ratează derby-ul?

În minutul 31 al partidei, ambele echipe au schimbat stoperii. După o fază văzută rar pe stadioane, în care doi fotbaliști se accidentează în timp ce aleargă după balon, fără să se atingă. Atât Cosmin Frăsinescu, cât și Kevin Boli n-au mai putut continua. Ambii cu dureri la piciorul drept, ambii la câteva secunde unul de altul. Până la închiderea ediției nu se cunoștea gravitatea accidentării fotbalistului de la CFR, însă e puțin probabil ca acesta să intre în derby-ul pentru titlu cu FCSB.

Un singur suporter!

La fel ca pe vremea în care antrena Unirea Urziceni, susținută în toate deplasările de o singură persoană, "Lupul Singuratic", Dan Petrescu a avut parte de un singur fan la Iași! Cu un fular alb-vișiniu în jurul gâtului, acesta a luat loc într-una din peluzele arenei "Emil Alexandrescu".

POLI IAȘI - CFR CLUJ 1-1
Au marcat:
A. Cristea 66 pen. / Țucudean 36

Poli Iași: Rusu - Sin, Mihalache, Frăsinescu, Panțîru - Qaka, Cioinac - Platini, Jo Santos, Zaharia - An. Cristea 
Rezerve: Kelava, Danale, Jagodinskis, Kizito, Mendes, Mihăescu, Ștefănescu 
Antrenor: Flavius Stoican

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Bordeianu, Hoban, Culio - Deac, Țucudean, Omrani
Rezerve: Vântcă, L. Rus, Păun, A. Mureșan, S. Mailat, A. Ioniță, I. Costache 
Antrenor: Dan Petrescu

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad) / Asistenți: Octavian Șovre (Satu Mare) și Sebastian Gheorghe (Suceava) / Rezervă: Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe) / Observator: Zoltan Szekely (Baia Mare)

Etapa a 6-a din play-off

  • Viitorul - FCSB 2-2 Detalii AICI
  • CSMS Iași - CFR Cluj 1-1
  • luni, 20:45 Astra - U Craiova

Etapa a 6-a din play-out

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (335)
854605894625108
Silviu Apostol  •  23 Aprilie 2018, 12:49

Cei care au transmis meciul au dat de "n"-ori faza golului lui Tucudean - UN OFFSIDE cat casa- dar nu a comentat nimeni nimic ! Au tot comentat vaicarelile de tembel ale lui Petrscu & co. !

albusibiu
albusibiu  •  23 Aprilie 2018, 09:08

Scriitura gsp: "4 înfrângeri din 4 avea Iașiul în play-off, care adunase 5 meciuri pierdute la rând". :)))) GENIAL UMOR!

169060557063831
Stefan Anghel  •  23 Aprilie 2018, 09:05

ROMANIA,CLUJ,CAPITALA BUNULUI SIMT,DAN PINALTY "22.04.2018 :"PT CE I-A TREBUIT ACEST PUNCT IASULUI,CE FACE CU EL ?"

Vezi toate comentariile (335)
Comentează