FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS VIITORUL

liveUPDATE FCSB vs Viitorul! S-au încheiat audierile » Anunțul făcut de Tribunal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 08:32

S-au încheiat audierile în procesul de la TAS dintre FCSB și Viitorul, decizia urmând să fie pronunțată mâine.

14:15

Cristian Bivolaru, oficialul Viitorului, a declarat pentru Gazetă că audierile s-au încheiat, iar TAS a anunțat că verdictul se va da mâine.

"Acum s-au terminat audierile. Am terminat totul și ne-au anunțat că mâine se va da decizia", a spus managerul general al Viitorului pentru GSP.

13:30

Conform jurnalistului Daniel Nanu, până la această oră au fost audiate FCSB, FRF și LPF, iar acum urmează Viitorul.

Astăzi sau mâine, Liga 1 își va afla campioana sezonului trecut.

Rămâne de văzut dacă judecătorii Tribunalului de Arbitraj Sportiv vor menține decizia dată de Liga Profesionistă și aprobată de Comitetul Executiv, cu Viitorul regina Ligii 1, sau o vor schimba și vor decerna titlul FCSB-ului.

"Eu nu am făcut nimic ilegal sau imoral. Pentru a te supăra pe cineva, trebuie ca respectivul să fi făcut ceva anormal. Am făcut eu aşa ceva? Am cerut o judecată dreaptă, spuneţi-mi ce am făcut eu rău?! Gică poate să zică ce vrea! Acum nu mă mai cert cu el, chiar dacă e el vinovat. A fost un moment când am vrut să renunţ la TAS, pentru că mă ruga soţia, familia, dar până la urmă am decis să continuăm", spune Gigi Becali.

Oficialii Viitorului au anunțat deja că vor da în judecată Liga și Federația dacă vor pierde titlul la Lausanne.

"Eu zic că ar fi o mare palmă dată fotbalului românesc și cred că mulți dintre cei care au luat decizia inițială și au certificat faptul că noi suntem campioni nu mai au ce să caute în fotbalul românesc", a declarat directorul general al clubului, Cristian Bivolaru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (243)
131139337366621
Mircea Hortensiu Tomuș  •  13 Iulie 2017, 10:18

Ce ați făcut rău? Faptul că nu cunoașteți regulamentele și vă implicați după buna sau greșita d-stră înțelegere, fără să verificați în amănunt-și negați în felul acesta ce a înțeles majoritatea-adresându-vă străinilor să judece ceea ce nu ați înțeles d-stră= e răul ce l-ați făcut fotbalului românesc. Și nu e singurul. Mai sunt și altele, pe care tot percepția d-stră greșită le ignoră.

loko1
loko1  •  12 Iulie 2017, 20:43

Pacat de copiii Viitorului daca pierd la TAS.Rusine celor care au facut regulamentele de depattajare .*** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  12 Iulie 2017, 19:28
Postat de gigi_becali_4 pe 12 Iulie 2017, 18:17

HAHAHAHA ! Pe ce planeta ??? Ca pe planeta Pamant, a fost pe 07.05.2017 rezultatul CSU Craiova - Viitorul 0-1, gol marcat in minutul 51 de catre Florinel Coman :)))) Nu mai lua pastile !! :))

Ma prostovane Craiova a astigat la Viitorul acasa. Esti chiar atat de prost sa nu stii?

Vezi toate comentariile (243)
Comentează