FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO, DUMINICĂ, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Liviu Dumitrescu, campion mondial la kaiac-canoe, ar vrea să-i antreneze pe "cîini": "Vă invit la cules de prune!"

Articol de - Publicat joi, 09 septembrie 2010 00:00

Dinamovist şi el, campionul mondial la kaiac-canoe, Liviu Dumitrescu, ar vrea să-i aibă pe mînă, la antrenamente, pe elevii lui Andone "ca să-i alerg şi să-i muncesc bine".

Sînt "cîini roşii", sînt medaliaţi cu aur la Campionatul Mondial, dar fiţele nu s-au lipit de ei. Canoiştii Liviu Dumitrescu (22 de ani) şi Victor Mihalachi (21 de ani) sînt sportivi la CS Dinamo, se antrenează aproape zilnic la Snagov şi, foarte rar, "doar la evenimente speciale", se mai uită la meciurile echipei de fotbal.

Prahoveanul Dumitrescu are soluţia pentru a-i face din nou campioni pe elevii lui Ioan Andone: "Zilele viitoare, mă duc s-o ajut pe mama la cules de prune, aşa că invit orice jucător să mă ajute! O ieşire în natură face bine, plus că ar fi team-building. Le-aş recomanda fotbaliştilor să se antreneze cu noi timp de-o lună. Dar alergări, tată, nu jogging-ul ăla pe care-l fac ei! După 8 kilometri pe zi la o şedinţă de pregătire de-a noastră, în cel mai scurt timp vor zbura practic pe teren. Ca să fie campioni trebuie să muncească mult, nu se face nimic fluierînd. Şi nu mai merge chestia cu talentul. Degeaba îl ai dacă nu-l foloseşti. Talentul fără muncă se pierde, rămîne doar o amintire sau motiv de laudă duminica în faţa amicilor".

30.000 de euro a luat fiecare canoist pentru medaliile de aur cîştigate la Mondialul de la Poznan. Suma reprezintă jumătate din contractul stagional al lui Todorovski

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ioana_yumi
ioana_yumi  •  09 Septembrie 2010, 11:20

Dar sa fie doar la cules de prune,fara degustarea produsului finit:)(palica, tuica).

ghitza_dinamo
ghitza_dinamo  •  09 Septembrie 2010, 08:59

da la sapa cu iei:D

Vezi toate comentariile (2)
Comentează