FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCM TG. MUREŞ, VINERI, 20:20, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Liviu Ganea ar putea semna cu Steaua! » "Nu puteam accepta 6.000€ pe lună!"

Liviu Ganea ar putea lăsa Dinamo pentru Steaua
Liviu Ganea ar putea lăsa Dinamo pentru Steaua

Articol de - Publicat miercuri, 20 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 iulie 2011 22:46

Liviu Ganea a fost trimis la echipa a doua, a primit o hîrtie prin care poate pleca pentru un milion de euro şi este dorit de rivala de moarte a "cîinilor".


După aproape şapte ani petrecuţi în Ştefan cel Mare, Liviu Ganea se desparte de Dinamo! Atacantul de 23 de ani nu a fost mulţumit de oferta de prelungire a contractului scadent vara viitoare şi a primit o hîrtie prin care se poate transfera la orice echipă pentru un milion de euro.

Impresariat de Victor Becali, Ganea ar putea ajunge chiar la Steaua, care caută cu disperare un atacant de careu. Mihai Stoica îl apreciază pe fotbalist încă de pe vremea cînd era la Unirea Urziceni, iar Gigi Becali se află în relaţii foarte bune cu Cristi Borcea. Totuşi, există o mică reţinere din partea conducerii "cîinilor". Aceasta se teme de "efectul Ionel Dănciulescu", care a explodat în Ghencea în perioada 1998 - 2001 după ce s-a despărţit de roş-albi, şi ar vrea să-l dea pe Ganea în străinătate, avînd deja ceva contacte în Grecia. În cazul în care nu se va concretiza nimic de "afară", roş-albii vor fi de acord să-l lase şi în ţară, inclusiv la Steaua!

Dinamoviştii şi-au făcut planurile de viitor: se gîndesc să-l aducă în locul lui Ganea pe Florin Costea, dar îi mai au în vizor şi pe Goga, Axente şi Nikolici, de la Timişoara! Interesant este că fanii nu sînt deranjaţi că Liviu Ganea va pleca de la Dinamo, ba, mai mult, nici fotbaliştii nu au sărit în sprijinul său, tratînd cu răceală acest caz.


Atacantul a explicat de ce nu a dorit să semneze prelungirea angajamentul cu Dinamo

- Liviu, ce s-a întîmplat la negocierile cu şefii?
- Mi-au promis un salariu de numai 6.000 de euro lunar, care intra în vigoare abia în vara lui 2012! Plus nişte clauze de performanţă, dacă joci, dacă dai gol, prea mulţi de "dacă". Nu pot să accept această propunere, îmi pare rău! În aceste condiţii, mi s-a transmis să mă pregătesc cu echipa a doua şi să-mi caut echipă.

- E posibil să ajungi la Steaua?

- Momentan, nu ştiu nimic, se ocupă impresarii mei de acest aspect. Am primit din partea clubului o hîrtie prin care mă pot transfera oriunde pentru un milion de euro. Stau, mă pregătesc şi dacă nu îmi găsesc echipă, voi juca la formaţia secundă pînă în iarnă, cînd voi intra în ultimele şase luni de contract. Apoi pot semna cu oricine!

- Eşti dezamăgit de ceea ce s-a întîmplat?
- Îmi doream să rămîn şi mă aşteptam să fiu tratat altfel, avînd în vedere că sînt de atît timp la Dinamo. Am 23 de ani şi cred că meritam şi eu mai mult de 6.000 de euro pe lună! Am stat aici numai pe salarii mici şi în dolari, iar acum e timpul să mă gîndesc şi eu la bani, la viitorul meu.

"Cînd eşti mic, accepţi şi contracte mai mici, vrei să îţi faci un nume, să te afirmi, însă am şi eu o vîrstă, trebuie să mă gîndesc la viitorul meu"
Liviu Ganea, atacant Dinamo

5.000 de dolari este salariul actual al lui Ganea în Ştefan cel Mare

Ce îşi dorea Ganea:
- 200.000 de euro la semnătură
- 150.000 de euro pe sezon, începînd de acum

Ce îi propusese Dinamo
- 72.000 de euro pe an
- 1.000 de euro pentru fiecare victorie a echipei, cu el titular
- 300 de euro pentru fiecare victorie a echipei, cu el rezervă
- 500 de euro pentru fiecare punct cîştigat în deplasare, cu el titular
- 200 de euro pentru fiecare punct cîştigat în deplasare, cu el rezervă
- 20.000 de euro dacă Dinamo cîştigă titlul
- 6.000 de euro dacă Dinamo cîştigă Cupa României
- 10.000 de euro dacă Dinamo se califică în grupele Europa League
* Clauzele de joc se achită doar dacă Dinamo prinde măcar un loc de cupă europeană. În caz contrar, bonusurile achitate se consideră plăţi din contractul jucătorului

"Liviu Ganea e liber să plece la orice club din ţară sau din străinătate, care plăteşte clauza de reziliere"
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
craz1est
craz1est  •  21 Iulie 2011, 11:25

du-te Ganea unde vrei tu, da vezi ca ciobanul nu iti ofera mai mult de 10.000 pe luna, iar cand ii vei primi, iti va scade si TVA-ul :))))

bukkosibarna
bukkosibarna  •  21 Iulie 2011, 10:24

DINAMO-FCM TG-MURES 0-2 SCOR EXACT

mihaisc
mihaisc  •  21 Iulie 2011, 09:04

Din nefericire cazul Liviu Ganea este unul tipic pentru fotbalul romanesc ; un jucator banuit fotbalist , o speranta , are o impresie foarte buna despre el si crede ca statutul sau in cadrul unei echipe este inferior fata de aportul lui la performantele clubului.Exemple sunt nenumarate , cazul jucatorului tanarului jucator rapidist plecat la nemti sau al lui Daminuta sunt elocvente. Ei nu remarca ca jucatori cu o reala valoare pentru fotbalul nostru la un moment dat , gen Goian , Moti , Dica , Stefan Radu, Daniel Niculae nu au reusit sa se impuna ori s-au impus cu greu in alte campionate ; ceilalti , cei tineri au murit sperante . Intai munca, apoi pretentii de vedeta .

Vezi toate comentariile (37)
Comentează