FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Liviu Ganea nu acceptă să fie rezervă: "Plec dacă voi fi iar a cincea variantă!"

Liviu Ganea, Ganea, Astra
Liviu Ganea, Ganea, Astra

Articol de - Publicat joi, 10 iunie 2010 00:00

Liviu Ganea (22 de ani) e decis să nu mai accepte să fie soluţia de avarie în atacul dinamovist. Tinerii de la Dinamo s-au săturat să nu fie băgaţi în seamă.

- Liviu, cum petreci în vacanţă?
- Sincer, nu am făcut mai nimic, nu am plecat pe nicăieri, doar m-am odihnit. N-am mai citit nici ziarele de sport, am vrut să mă rup puţin de fotbal.

- Înseamnă că nu ai auzit de posibilul schimb cu Timişoara, dintre tine şi Pantilimon.
- Ştiam că m-au vrut cei de la Poli, auzisem ceva, dar nimic concret. Ştii cîte zvonuri o să apară pînă se termină mercato? S-ar putea să fiu împrumutat sau transferat la jumătate din Liga I.

- Care e statutul tău la Dinamo pentru sezonul următor?
- Aştept să văd şi eu. Oricum, hotărîrea mea e definitivă: ori rămîn şi joc, ori plec. Împrumut nu mă mai duc nicăieri, am schimbat destule cluburi în ultima vreme. În fiecare an am avut alt colectiv, dar am şi eu nevoie de stabilitate.

- Dar tu ai vrea să rămîi la Dinamo?
- Bineînţeles, dar nu mai vreau să fiu a cincea soluţie. Postul de titular nu ţi-l garantează nimeni în lumea asta, dar măcar să ştiu că voi avea o şansă. Altfel nu mai rămîn, plec definitiv la altă echipă, în ţară sau afară.

- La Astra ai marcat multe goluri, ce crezi că poţi face în Ştefan cel Mare?
- Am prins bine la Astra, am dat 11 goluri, dar pentru că am jucat meci de meci. Cînd evoluezi în aproape 30 de partide într-un sezon, e normal să ai şi rezultate. La Dinamo nu pot spune cîte goluri o să dau pentru că nu am jucat niciodată meci de meci acolo!

11 goluri a marcat Liviu Ganea pentru Astra Ploieşti în cele 27 de partide jucate în acest sezon

2 goluri a înscris Ganea pentru Dinamo în cele 18 partide disputate în sezoanele 2006-2007 şi 2007-2008

"Îmi doresc să fac pasul spre echipa naţională. Iar acolo pot ajunge doar dacă voi fi jucător de bază la Dinamo şi unul dintre principalii marcatori ai echipei. Ăsta e obiectivul meu"
Liviu Ganea, atacant Dinamo

"Îmi ţin singur statistica, am notat fiecare meci jucat, am şi DVD-uri cu evoluţiile mele. Mă monitorizez singur, practic, şi încerc să-mi îmbunătăţesc evoluţiile de la meci la meci"
Liviu Ganea, atacant Dinamo

Evoluţiile atacanţilor dinamovişti în sezonul trecut:
Jucător    Vîrstă    Meciuri / Goluri
Andrei Cristea    26 de ani    29 / 16
Claudiu Niculescu    34 de ani    24 / 4
Marius Niculae    29 de ani    20 / 4
Florin Bratu    30 de ani    6 / 1
* Au fost luate în calcul doar evoluţiile din Liga I

Badea îl dă la o parte pe Borcea!
Săptămîna viitoare este programată o şedinţă a CA, în care preşedintele Nicolae Badea plănuieşte să facă schimbări importante. Mai exact, să-i ia dreptul de semnătură lui Cristi Borcea, iar funcţia acestuia, de preşedinte executiv, să fie desfiinţată! Petre Buduru va rămîne director executiv, iar Badea va fi cel care va lua toate deciziile financiare din club. Fraţii Becali se împotrivesc şi vor chiar să participe la şedinţă, deşi nu fac parte din organigrama roş-albilor.

Îl promite pe Sîrghi
Gigi Neţoiu a revenit din Italia şi va discuta în aceste zile cu acţionarii vizavi de revenirea lui la club. Ca să fie convingător, Comandantul a promis că va rezolva transferul lui Cristian Sîrghi de la Oţelul, jucător dorit insistent de către Andone. Fundaşul dreapta de 23 de ani este cotat la 300.000 de euro. Dar acţionarii, care au negociat şi ei cu Marius Stan, au solicitat să vadă mai întîi documentele de transfer şi apoi să discute.

- Pulhac (26 de ani) a primit o hîrtie oficială din partea clubului prin care se poate transfera la orice echipă din străinătate care achită 500.000 de euro. În ianuarie, Pulhac a avut o hîrtie similară, dar atunci era cotat la un milion de euro.
- Dinamoviştii se laudă că vor aduce cu siguranţă unul dintre fundaşii bulgari de la ŢSKA Sofia. Prioritar este Vidanov (21 de ani), dar sofioţii cer 500.000 de euro. Popov (29 de ani) e de 5 ori mai ieftin.
- Roş-albii au negociat cu portarul Răzvan Stanca (30 de ani, Pandurii), dar acesta a refuzat transferul din cauza salariului mic.
- Ţălnar, ieri la împlinirea a 53 de ani: "Portarii mi-au mîncat jumătate din viaţă şi regret că n-am fost mai sever cînd au plecat jucătorii din cantonament la Cluj".

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (3)
stefan2
stefan2  •  10 Iunie 2010, 08:46

Atacul incepe cu apararea.2 fundasi stanga ( daca pleaca pulhac), 1 fundas central, 2 mijlocasi de creatie , 1 varf,un portar . Cam asta ar fi minimul. Cam 7 jucatori.cred ca din sumele incasate din plecari se pot acoperi cam 75-80%.

alexchuck
alexchuck  •  10 Iunie 2010, 03:02

la multi ani, domnul Talnar!

gtorje_22
gtorje_22  •  10 Iunie 2010, 01:30

LA MULTI ANI,CORNEL TALNAR!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează