FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCM TG. MUREŞ, AZI, 20:20, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Liviu Ganea va fi cedat la Gaz Metan dacă nu semnează prelungirea

Ganea nu a jucat ieri în partida amicală a lui Dinamo II cu Tîrgovişte (1-0), acuzînd dureri musculare Foto: Alex Nicodim
Ganea nu a jucat ieri în partida amicală a lui Dinamo II cu Tîrgovişte (1-0), acuzînd dureri musculare Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 22 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 iulie 2011 21:21

Dinamo încearcă o ultimă negociere cu atacantul. Dacă dă greş, jucătorul ar putea ajunge la Mediaş, la schimb cu Pîrvulescu sau Eric.


Liviu Ganea continuă antrenamentele cu echipa a doua şi va rămîne sub comanda lui Flavius Stoican pe termen nelimitat. Săptămîna viitoare, agentul atacantului de 23 de ani, Victor Becali, va mai purta o rundă de negocieri cu şefii, iar în cazul în care tot nu se va ajunge la un numitor comun, se va trece la etapa următoare.

Vînzarea fotbalistului sau cedarea sa la altă echipă ca monedă de schimb. Şi asta cît mai repede, întrucît din iarnă Liviu intră în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu orice echipă. Cum, momentan, nu există nici o ofertă concretă pentru el din cauza preţului mare cerut, un milion de euro, Ganea ar putea ajunge la Gaz Metan Mediaş, unde "cîinii" ar fi de acord să-l dea la schimb cu Eric sau cu Paul Pîrvulescu. O altă variantă ar fi chiar adversarul de azi al roş-albilor, FCM Tîrgu Mureş. Ioan Ovidiu Sabău caută un atacant de careu, iar oficialii ardeleni ar vrea să dea o lovitură de imagine cu Liviu după ce vara trecută nu au reuşit transferul lui Ionel Dănciulescu.

8 goluri şi cinci pase decisive a reuşit Ganea anul trecut, în Liga 1, pentru Dinamo

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (15)
combat18
combat18  •  22 Iulie 2011, 21:42

PARVULESCU HAI LA DINAMO !!! UN DINAMOVIST PUR SANGE !!

spartandinamovist
spartandinamovist  •  22 Iulie 2011, 17:29

nu e bine ganea are valoare mai mare decit pirvulescu care are o cota sa zicem de 3-400sute si ganea de 1mil sa zicem 800mii ..nu prea iese la vopsea dar daca il da si pe eric care valoreaza in jur la 600 de mii si dinamo sa dea diferenta sau sa dea diferenta un jucator ex pe moti,danciu sau patrascu atunci e Ok asa numai ganea pirvulescu e teapa !!mMAAARE..Ioan Horoba a stat ani buni la bistrita linga tata Jan si a invatat cum e cu tepele si moristile si ce trebuie la un tort ,,asa ca ala tipa ca nu da pe nimeni stiind ca trebuie sa plece pirvulescu si eric cit o sai mai tina cu 20 de mi pe an?

redbuldog
redbuldog  •  22 Iulie 2011, 11:53

Bhei..iar gunganiti aiurea!? Ca si idee e bun si un schimb..numa ca acum Dinamo mai are nevoie de 1 atacant,1 mijlocas inchizator, 2 fundasi stoperi..asta minim! Deci poti sa-l dai pe Ghanitza dar sa aduci pe aceste posturi..Parvulescu nu are loc acum in echipa..!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close