FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Ljubinkovici, Markovici şi Kirovski reclamaţi la comisii pentru că au fugit de la echipă

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Galben-verzii susţin că îl vor da în judecată pe mijlocaşul Marko Ljubinkovici deoarece nu s-a prezentat la antrenamente. "Nu am reziliat niciun contract cu Ljubinkovici! Am primit o adresă prin care ne înştiinţa că se reziliează unilateral contractul, dar nu este posibil aşa ceva. Înţelegerea trebuie să înceteze cu acodul ambelor părţi. Îl vom da în judecată, deoarece esl este încă jucătorul nostru. Trebuia să se prezinte la antrenamente", a anunţat preşedintele Ciprian Damian.

"Ljubonkovici are achitate la zi toate obligaţiile financiare prevăzute în contract. Cu toate acestea, jucătorul sîrb s-a autodeclarat liber de contract şi a părăsit echipa fără acordul conducerii. La acelaşi gest au recurs şi jucătorii Neven Markovici şi Hristjian Kirovski, fapt pentru care clubul vasluian a depus un memoriu la instantele sportive abilitate pentru soluţionarea litigiului.

Conform regulamentelor în vigoare, niciun jucător nu poate fi declarat liber de contract, decît cu printr-un acord cu clubul la care este legitimat, nicidecum să se autointituleze cu de la sine putere. Orice club interesat de serviciile celor trei jucători, trebuie mai întîi să discute cu oficialii FC Vaslui, club la care cei trei fotbalişti sînt legitimaţi", au anunţat cei din conducerea clubului.

Fotbalistul a plecat de aproape o lună din Vaslui pentru a-şi căuta o altă formaţie, după ce a fost trimis la echipa a doua deoarece nu intra în vederile antrenorului Marius Lăcătuş.

Ljubinkovici s-a antrenat pentru cîteva zile cu "satelitul", dar apoi a plecat să dea probe la cîteva echipe.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
 •  26 Februarie 2010, 19:08

Ce puteau face Costly si Delgado, care au fost introdusi in minutul 85 respectiv 89. Puteau sa fac ei ce n-au reusit ceilalti in 85 minute? Pana una, pana alta, asteptam ziua de maine sa vedem cum va miscati. Acum nu se poate spune ca nu avem jucatori, chiar daca o parte din ei fac fite. Vezi ca CFR-ul s-a dus la 6 puncte distanta de noi si nu e bine. Oricum, noi mergem inainte si nu uita: Daca nu ACUM atunci cand?

 •  26 Februarie 2010, 19:00

meci si daca executa cum trebuie 3-4 lovituri libere sau 4-5 cornere, din care sa se inscrie 1-2 goluri, eu zic merita toti banii. Laca mai vezi ca in 4 meciuri(din care 4 la pregatiri) din 5, n-am marcat niciun gol. Burdujan prea mult se chinuie sa ajunga in pozitie ideala pentru a suta la poarta. Imi place travaliu lui Gerlem. A dat o pasa ideala bulgarului, dar acesta a incercat un artificiu mult prea pretentios. Gerlem trebuia scos de pe teren mult mai devreme.

 •  26 Februarie 2010, 18:53

Tu sesizei faptul ca nu are cine sa centreze pentru Myke ... si Wesley. Ai vazut ca la o lovitura libera, Gerlem a batut prima data prea lung si la repetatea loviturii, prea scurt. Ai vazut ca loviturile de colt se bat aiurea(mingi prea inalte, incat portarul advers are timp sa bea o cafea si sa fumeze o tigara pana cad mingea ajunge la inaltimea de 2,25 m pe care o prinde cu usurinta). Delgado din cate am vazut centreaza foarte bine. Eu cred ca ar trebui sa-l folosesti titular macar intrun

Vezi toate comentariile (8)
Comentează