FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lobby de la Fane Radu! » Papp ar putea semna din ianuarie cu Lazio

Papp (22 de ani) joacă la Vaslui din 2009
Papp (22 de ani) joacă la Vaslui din 2009

Articol de - Publicat miercuri, 28 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 decembrie 2011 20:43

Papp se bucură de susţinerea unui alt român şi ar putea ajunge chiar în ianuarie sub comanda lui Reja la Lazio.

Transferul lui Paul Papp în "Cetatea Eternă" s-ar putea perfecta chiar în primele zile ale lui 2012! Ştefan Radu, unul dintre căpitanii romanilor din acest sezon, a vorbit cu Claudio Lotito, preşedintele lazialilor, şi l-a asigurat de calităţile actualului apărător al vasluienilor. Chiar şi Papp a dezvăluit că Radu l-a întrebat despre un posibil transfer la Roma, cu ocazia meciului "naţionalei" împotriva Belgiei, din luna noiembrie: "«Ai vrea să vii la Lazio?» M-am mirat şi eu de întrebare, dar normal că i-am răspuns «Da, cine nu ar vrea?! Ar fi o onoare să joc la un club atît de mare»".

Şi Ioan Becali, impresarul fotbalistului, a declarat în aceste zile în presa italiană că fundaşul galben-verzilor este prima opţiune a romanilor pentru perioada de mercato: "Da, Lazio este interesată de Papp. Lazialii îl urmăresc de ceva timp şi dacă în ianuarie vor decide că au nevoie de un stoper, Paul va fi acela".

"Sînt foarte fericit că Lazio se interesează de mine. Sper să se realizeze acest transfer. Mi s-ar îndeplini un vis, să joc în Serie A. M-au sunat ziarişti şi din Italia să mă întrebe, dar nu ştiu foarte multe lucruri încă" (Paul Papp, la Radio GSP)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
zizu
zizu  •  28 Decembrie 2011, 09:13

COMISIONUL INTERLOPILOR BECALI CAT E?.... SUNT CURIOS CE SUMA VA FI DECLARATA OFICIAL! PORUMBOIU MACANE CONTRA TUTUROR,DINDUSE CAMPIONUL CINSTII IN CAMPIONAT DAR VAD CA NU ARE NICI O JENA SA SE PRETEZE LA MATRAPAZLICURI CU TOT NEAMUL BECALI!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează