FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Locul 2 în Europa! » Topul care o propulsează pe Steaua în fruntea listei cu cele mai iubite echipe

Articol de - Publicat vineri, 18 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 23:38

Conform celor de la UEFA, roş-albaştrii sînt pe podiumul continentului ca popularitate în ţara natală, fiind depăşiţi doar de Benfica în Portugalia.

Forul de la Nyon confirmă: Steaua e de departe cea mai iubită echipă din România! Conform sursei respective, 45 la sută dintre microbiştii români ar fi susţinători ai roş-albaştrilor. Site-ul uefa.com a publicat zilele trecute un studiu pentru a arăta care e echipa cea mai populară în fiecare ţară europeană.

Astfel, steliştii ocupă locul doi în Europa în acest top, cu cele 45 de procente, fiind depăşiţi doar de Benfica, în Portugalia. Podiumul e completat de Galatasaray, în Turcia, cu 37 la sută.

În mod şocant, există multe ţări unde cea mai iubită formaţie nu e una locală! De exemplu, Barcelona e cea mai iubită formaţie în Slovenia, Slovacia, Polonia, Israel, Elveţia, Kazahstan, Finlanda şi Macedonia, iar Manchester United e favorita celor din Irlanda, Norvegia şi Suedia.

În ceea ce priveşte campionatele puternice din Europa, în Spania, Barcelona şi Real sînt la egalitate, fiecare cu cîte 33 la sută, în Italia, Juventus e lider cu 31 la sută, în Germania, Bayern are 23 la sută, iar în Anglia, Manchester United conduce în clasament, însă doar cu 15 procente.

613369-echipe-iubite.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
theplayerr
theplayerr  •  19 Aprilie 2014, 03:42

Ce aberatii...cel putin 6 judete din sud sunt cu U Craiova iar in ardeal dinamo este de departe cea mai iubita...si are si cele mai multe fan-cluburi in tara...steaua,dintr-o echipa de margine de bucuresti cu o singura prezenta in turul 2 al cupelor europene din 1946-1985 !!! a ajuns cu ajutorul familiei ceausescu o putere...jenant

dspmarius
dspmarius  •  19 Aprilie 2014, 02:05
Postat de mihaienache pe 18 Aprilie 2014, 21:59

pt catva arginti va ardeti in fese ...petricaaaaaa ai auzit de LIVERPOOL ?.......stergem comm ca nu sunt oaie din turma.......?????......YNWA !!!!

Blaaaat!! GSP-ul mananca aiurea. De Liverpool FC ati auzit? vorba colegului de mai jos. YNWA!

bande_no1
bande_no1  •  19 Aprilie 2014, 01:57

Şoc! Şoc! Şoc! Steaua suspectă de blat cu UEFA! Postolache ştie, pt că aşa a simţit el :))

Vezi toate comentariile (47)
Comentează