FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lopez Caro: "Am multe zile cînd nu pot dormi, vreau să văd Vasluiul cît mai sus!"

Articol de - Publicat sambata, 11 septembrie 2010 00:00

După primele trei etape mai puţin convingătoare, Lopez Caro le transmitea suporterilor că în cel mult trei săptămîni va face la Vaslui o echipă galactică. N-a fost să fie! Galben-verzii au pierdut ruşinos cu Steaua (scor 0-3) şi au părăsit Liga Europa, după 0-0 şi 0-2 cu Lille.

 

“Asta îmi doream, visam la o redresare, dar nu s-a realizat. Am primit multe goluri, în special din fazele fixe, iar adevărul este că nu dăm goluri. În ultimul meci, cel cu Urziceni, aţi văzut ocaziile care au fost, dar rezultatul a fost cu totul altul”, a spus Lopez Caro.

Mai mult, relaţiile dintre staff-ul tehnic şi conducerea administrativă a clubului nu mai sînt dintre cele mai bune. Acum, pentru a mai detensiona atmosfera, spaniolul promite o nouă reţetă de “succes”, cu rezultate încă de la meciul cu Oţelul Galaţi, programat luni, 13 septembrie, de la ora 18.

“Nu vreau să intru în polemică. Ştim că trecem prin momente complicate. Cer tuturor să aibă răbdare şi să mă lase să îmi fac treaba în linişte. Reţeta mea e una fundamentală, cu muncă multă, linişte şi unitatea grupului. Am multe zile cînd nu pot dormi fiindcă am o răspundere şi vreau să văd Vasluiul cît mai sus", a mărturisit spaniolul.

"Să nu aveţi nici un dubiu în privinţa a ceea ce muncesc eu şi dau totul pentru echipă. Pentru bun şi rău nu există doar un responsabil. Toţi care muncim sîntem responsabili de rezultate. Luni ar trebui să fie primele rezultate. Însă, nu bag mîna în foc pentru nimeni. Ce v-am spus e reţeta mea, este ce voi încerca să fac, dar fiecare are libertatea de a decide”, a încheiat Lopez Caro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
fanudelavalcea
fanudelavalcea  •  11 Septembrie 2010, 21:40

Cum a trecut testu psihologic? sau nu se mai da la antrenori?

paulirimia
paulirimia  •  11 Septembrie 2010, 20:26

Eu stiam ca in spania cresc tauri nu porci.............

adriann89
adriann89  •  11 Septembrie 2010, 18:54

asta e cea mai buna gluma pe ziua de azi :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează